Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Дъщерята на Радина Червенова и Коко Каменаров се омъжи за племенника на Георги Лозанов. Заедно са от 9-и клас Младоженците СНИМКА: АРХИВ

Анастасия се познава

с Яким от 9-и клас

Анастасия Каменарова, дъщерята на бившия генерален директор на БНТ Константин Каменаров и на талантливата журналистка и водеща Радина Червенова, вече има продължение към фамилията си - Петрова.

Тя сключи граждански брак с ученическата си любов Яким. Така създадоха свое собствено семейство от две фамилии, оставили своя отпечатък в българските медии, тъй като младоженецът е син на пиар експерта Олга Лозанова, която е сестра на медийния експерт Георги Лозанов, и на художника Кирил Якимов.

Двамата си казаха “да” в петък, 12 ноември, в ритуалната зала в “Триадица”. Не канят много гости на щастливото събитие заради COVID мерките. “Бяхме в тесен семеен кръг с няколко приятели, което е доста сложно, имайки предвид, че и на двамата семействата ни са огромни”, казва с усмивка Анастасия.

Заедно с Яким вече правят планове за църковна венчавка, която са предвидили за края на май догодина. “Няма точна дата все още”, допълва Анастасия. Надява се тогава церемонията да е на открито.

“Кумата ми се казва Шанис. Тя е най-добрата ми приятелка от училище и всъщност бе главният инициатор на началото на моите взаимоотношения с Яким”, разказва Анастасия. Двамата се запознават на първия учебен ден в девети клас. Първоначално тя никак не го харесва. Нямала и представа, че семействата им са толкова близки. Благодарение на Шанис обаче Анастасия и Яким имат първата си среща извън класната стая. Кумът пък е приятел на младоженеца. Той се казва Емил и двамата се познават повече от 9 години.

Очите и на Радина Червенова, и на Коко Каменаров се напълнили със сълзи, когато малката им дъщеря казала “да”. “Ако трябва да съм честна, баща ми ме изненада, много сдържано подходи”, шеговито допълва Анастасия.

Родителите на Яким също били на церемонията. Веднага след нея той получава прегръдка от майка си Олга.

Меден месец младоженците ще планират след венчавката догодина.