Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: МВР.
Снимка: МВР.

Младежът бил пиян и без книжка, искал да отиде при баба си и дядо си в село Росен 

18-годишен младеж от Бургас е задържан, след като задигнал три автомобила от съседни градчета, с два от които катастрофирал и ги зарязал на пътя, съобщиха от Областната дирекция на МВР в морския град.

Момчето е било без шофьорска книжка, а дрегер отчел 1,25 промила алкохол в кръвта, установи проверка на "24 часа".

На 31 октомври  около 06.45 ч. в полицията в Созопол е получено съобщение за самостоятелен пътен инцидент с лек автомобил "Форд" на входа на  Атия. Установено е, че  колата е открадната от  59- годишен мъж от Черноморец. 

 Десет минути по-късно – в 06.55 ч. е получено ново съобщение за самостоятелен пътен инцидент, този път на лек автомобил „Опел Астра” с бургаска регистрация, задигнат от село Атия. Колата била ползвана от 44 годишна жена от селото. Автомобилът е открит катастрофирал на около 2 км. от Атия, в посока село Росен.

Около 12.10 ч. същия ден в районното  в Созопол е получен трети сигнал за откраднат автомобил, отново от Атия. 60-годишен мъж съобщил, че автомобилът му „Опел Мерива” е открит на около стотина метра от мястото, където е бил паркиран.

Задържаният бургазлия направил пълни самопризнания и за трите случая. Той разкрил  и причината - много искал да отиде при баба си и дядо си в бургаското село Росен.