Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

УМБАЛ – Бургас
УМБАЛ – Бургас

36-годишен служител на лунапарк в Бургас загина, а друг на 27 г. е в кома след обгазяване на караваната, която обитавали на територията на атракциона, съобщават от полицията.

Сигнал за инцидента е получен около 10,40 ч. на 9 октомври. Тялото на мъртвия мъж е открито в каравана към лунапарк, разположен до един от моловете в Бургас, който се намира срещу жилищния комплекс "Изгрев".

Установено е, че починалият е 36- годишен мъж от Пловдив, който живеел в караваната заедно с 27-годишен мъж от село. Свобода, община Камено. И двамата били служители в лунапарка.

. Тялото на пловдивчанина е открито от работничка в увеселителния парк,която живеела в съседно помещение.По думите й втория мъж бил в неадекватно състояние и не отговарял на повикванията й.

27 годишният служител е откаран от екип на Спешна помощ в УМБАЛ – Бургас . Той е  настанен в отделение «Реанимация» в кома, с опасност за живота. Тялото на загиналия мъж е откарано за аутопсия в отделение Съдебна медицина към бургаската болница.

При извършения оглед е установено, че караваната се отоплявала с газова печка, като газовата бутилка била монтирана отвън  и била свързана с гумен маркуч към печката. Работата по случая продължава.