Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Боби Михайлов
Боби Михайлов

"Имаше момент, когато вътрешният глас ми каза - приключвай. Донякъде и с външна помощ. Но после прецених, че има какво да дам на българския футбол."

Това заяви президентът на БФС Боби Михайлов в студиото на предаването "120 минути" по bTV.

"Трябва да има стабилност във футбол. От другата страна има само едно агресивна промяна. Трябва да се знае дали тази промяна не е само "стани да седна", обясни той желанието си отново да се кандидатира.
"От 1/3 от клубовете, които поискаха извънреден конгрес 35 не бяха редовни. Съдът реши друго, ние се съобразяваме", коментира Михайлов желанието БФС да настоява за редовен конгрес.

"Досега няма случай на обжалване на решение на конгреса за президент", допълни Боби, който се явява вече на пети конгрес.
В дневния ред на извънредния конгрес, определен от съда, няма отчет, няма бюджет, контраатакува опонентите си капитанът на четвъртите в света от САЩ 1994.

"Не са връщам от самоцел, а заради футбола и неговото бъдеще", допълни той.

"Писмото на Мишел Платини, който се споманава във връзка с "Пандора пейпърс" е в отговор на мое писмо. През 2012 г. сме одобрени за изграждане на новата база в Бояна. Имаше три дела, спечелени от държавата. Инвестицията е на БФС чрез УЕФА и ФИФА. Разрешителното за строеж влезе в сила през 2013 г., а самото строителство започна през април 2014 г.", разясни ситуацията Михайлов.