Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

БРОКЕРКАТА ТЕОДОРА БАХЛОВА
БРОКЕРКАТА ТЕОДОРА БАХЛОВА

Брокерката на недвижими имоти Теодора Бахлова и Юмер Мехмед от разбитата банда на Митьо Очите са били застреляни с едно и също оръжие - пистолетът, открит в  Дома на народната армия в Бургас, научи 24 часа от свои отлично осведомени източници.

Пред наш репортер те заявиха, че са събрани доказателства, според които няма никакво съмнение, че 55-годишният бизнесмен Станимир Рагевски е натиснал спусъка и при двете екзекуции, извършени по сходен начин. Както и че разследването на двете убийства е в много напреднала фаза.

Пистолетът, с който е извършено двойното убийство, е с изтрити номера. След разстрела на Юмер на 4 август т.. то  е било укрито от Деян Дичев-Готвача в заведението му, което се намира в Дома на народната армия в центъра на града. За това, че е скрил оръжието, както и за това, че е помогнал на Рагевски да се отърве от двата трупа, Дичев бе привлечен като обвиняем за укривателство и в момента е с най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража". 

Теодора Бахлова е била застреляна на 29 октомври м.г. - в деня на изчезването си, смятат криминалисти. После тялото й е било разчленено и поставено в бидон с киселина. Така е престояло над 3 месеца, като бидонът е бил местен. За известно време е съхраняван в неработещ магазин за плодове и зеленчуци на ъгъла на ул."Шейново"  и "Сливница".

След като останките на брокерката били почти унищожени от киселината, те били разпръснати на различни места в града. Торсът и ръцете, както и част от бедрена кост, бяха открити заровени в Гробищния парк. Остатъците били заровени на плитко между два гроба. 

Както 24 часа пръв писа  още през август, намерен е и част от черепа на Бахлова с два зъба, но все още не са открити всички части на разчленения труп. 

Предполага се, че бидонът с останките на брокерката е бил в този неработещ магазин. Снимка: Авторът
Предполага се, че бидонът с останките на брокерката е бил в този неработещ магазин. Снимка: Авторът