Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Петко Симеонов
Петко Симеонов

Днес от ковид са починали 121 души.

Не съобщават съотношението ваксинирани-неваксинирани. Като съдим от данните в други страни, където почти всички от починалите са неваксинирани, става ясно, че героизмът у нас взема застрашителни размери. Антиваксърите са готови да умрат заради идеята си, нещо повече - не престават да призовават населението да ги последва.

Освен Борисов кой друг политически лидер се ваксинира публично?

Служебният кабинет, който би трябвало да не се вълнува от предизборни надстроения, може да започне кампания за ваксиниране на цялото население. Както се вълнува от финансовите въпроси и "чегърта" в икономиката, нека се активира и за опазване на живота и здравето на хората...

Да се въведе задължително ваксиниране на всички в здравната система, полицията, армията, образованието, търговията и услугите, на всички получаващи заплата от бюджета или изпълняващи обществени поръчки, както и на пенсионерите и социално подпомаганите. Задължително да бъдат ваксинирани всички кандидатстващи в предстоящите избори. При регистрацията да се прилага копие от дигиталния им ковид сертификат.

В магазини и заведения да се допускат само граждани с ковид сертификат, а хванатите с фалшиви, да бъдат глобявани, тъй че да го запомнят.

Наистина ли сме решили да сме последни по ваксинация и първи по смъртност в Европа?!

*От фейсбук