Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Служебният министър на икономиката Кирил Петков
Служебният министър на икономиката Кирил Петков

"Точно в този кабинет дойде член на "Има такъв народ" и каза: "Много харесвам работата ти като министър, много харесвам работата и на Асен Василев. Мога ли да ви направя среща с Тошко Йорданов, защото аз много бих се радвал да бъдете част от кабинета на ИТН", разказа пред БиТиВи министърът на икономиката в служебното правителство Кирил Петков.

Изявлението му е по повод интервюто на Слави Трифонов  по БНТ вчера, където той казва, Кирил Петков и Асен Василев, са дошли при ИТН и са искали да останат в следващо правителство.

По думите на Петков е имало и втора среща. Председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов е дошъл в офиса на Асен Василев и е казал, че би се радвал двамата да продължат като министри. "Каза, че ще ни направи среща със Слави Трифонов", добави Петков.

"Слави Трифонов ме покани в неговия кабинет и каза: "Кириле, бих се радвал да си министър". Аз казах: "Благодаря за поканата, но за мен е много важно единствено да се свърши работа, ние не гоним по никакъв начин постове", допълни Петков.