Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Теодора Бахлова
Теодора Бахлова

Дъщерята на изчезналата Теодора Бахлова, за която се предполага, че е била убита и разчленена, след като вчера бяха открити човешки останки на Бургаските гробища, разтърси социалните мрежи с покъртителна изповед. Съсипаната от мъка Християна Радоева обаче се заканва да съди до дупка хората, замесени в бруталното убийство на майка и.

Ето какво написа момичето на страницата си във фейсбук тази сутрин:

"Пиша това през сълзи,последни сили …имам една буца на гърлото и ми се крещи,вика ми се,искам да блъскам и да чупя и отказвам да го повярвам. Снощи се молих това да е кошмар…не знам как намерих думи да кажа на майка,че дъщеря й е разчленена и заровена от най-близкият й приятел. Думата “приятел” за мен придоби друго значение. Обзета съм от гняв,мъка и безумна болка. Иска ми се аз да бях умряла, защото нямам сили да го преживея…заспах за точно 20 минути и се събудих, защото пред очите си видях разчлененото тяло на жената, която ме е носила 9 месеца и отдаде живота си за мен…и най-вероятно умря, заради мен…за да имам аз. Пусти пари!!! Мразя ги! Загубих всичко….празна съм,съсипана,очернена".

Въпреки мъката си Християна обещава пред себе си, пред майка си и дядо си, които вече са на небето, да има възмездие.

"За хората,които смятат,че ще получа голямо наследство,снощи в разговор с адвоката ми е изготвен документ за отказ! Нямам повече думи и сили …мир на душата ти, мамо! Ти беше всичко за мен! Сега си ангел на небесата!", завършва изповедта си останалото без майка момиче.

В същото време от полицията и прокуратурата в Бургас запазват мълчание до момента. Чака се ДНК експертиза, която да установи дали откритите в гробищата човешки останки - торс и ръце, са на издирваната Теодора Бахлова.

Бившата брокерка на недвижими имоти изчезна на 29 октомври м.г. Случаят започна да се разплита след жестокото убийство на 28-годишния Юмер Мехмед от разбитата банда на Митьо Очите. За убийството, станало на 4 август, бе арестуван бургаският предприемач Станимир Рагевски, който, оказва се, е бил бизнеспартньор на Бахлова. И един от последните, с които Теодора е говорила в деня на изчезването си.

Тялото на застреляния в тила Юмер бе открито нарязано и разпределено в чували на сметище край Бургас. До мястото разследващите са били заведени от основния свидетел по делото за убийството на Юмер - бургазлията Деян Дичев.

По данни на прокуратурата той е помогнал на Рагевски да изнесе чувалите с човешки останки от апартамент в бургаския к-с "Зорница". Тялото е било нарязано с електрически нож. Както 24 часа пръв писа още тогава, липсвал единият крак на жертвата.