Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

28-годишният Юмер Мехмед
28-годишният Юмер Мехмед

Бургаският предприемач Станимир Рагевски, обвинен в убийството на 28-годишния Юмер Мехмед от разбитата банда на Митьо Очите, остава в ареста по свое желание.

От прокуратурата съобщиха преди минути, че Рагевски се е отказал да обжалва мярката си за неотклонение "задържане под стража" пред Бургаския апелативен съд. Делото бе определено за 14 ч.. на 20 август.

Решението му вероятно има връзка с протеста на група яки момчета - приятели на убития Юмер, в Окръжния съд миналата седмица, когато се гледа делото за мярката на Рагевски. Те настояваха за сраведливост, а двама-трима от тях  ритаха по автомобила на Съдебна охрана, докато вътре в бе Рагевски.

Според обвинението, предявено на бизнесмена, той е убил Юмер, застрелвайки го в тила. Като мотив се посочват неуредени финансови отношения.. След като е застрелян, 28-годишният мъж е бил нарязан на части, а те били разпределени в торби.. Главата с проектила в черепа била в отделена торба. Малките торбички с човешките останки били натъпкани в чуали, а те в пластмасови бидони. Така разчлененото тяло е било изнесено от лобното място - апартамент на Рагевски в к-с "Зорница" и изхвърлено на нерегламентирано сметище край езерото Вая.

Засега няма втори обвиняем за зверството. Юмер Мехмед изчезна на 4 август, а на 7 -ми бе арестуван Рагевски.