Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Изчезналият Юмер Мехмед.
Изчезналият Юмер Мехмед.

Как точно е бил убит 28-годишният Юмер Мехмед от разбитата банда на несебърския бос Митьо Очите и какво е станало с трупа му, ще разкрият на извънреден брифинг полицията и прокуратурата в Бургас в 14 часа.

На него ще участват окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев и директорът на Областната полицейска дирекция старши комисар Калоян Калоянов.

Случаят с отвличането и убийството на Юмер бе разплетен за броени дни. Младият мъж изчезна на 4 август от паркинг край сградата на бившия Отрезвител, на 7-ми бе задържан бизнесменът Станимир Рогевски, а на 11-ти прокуратурата му повдигна обвинение в отличане. Вчера е бил задържан и неговият авер Деян Дичев, най-вероятно помагач на Рагевски.

След намирането на разчленения труп на Юмер обаче срещу екзекутора му Рогевски ще бъде повдигнато обвинение в убийство, довериха източници на "24 часа". Неуредени финансови отношения между жертвата и извършителя е основният мотив за жестокото убийство. 

Междувременно късно снощи дъщерята на изчезналата миналия октомври брокерка Теодора Бахлова - Християна, съобщи на страницата си във фейсбук, че Юмер е бил открит разчленен, а за убийството му освен Станимир Рогевски е задържан и негов съучастник..

Ето какво написа Християна:  «Току що тялото на Юмер е намерено разчленено и съучастникът на Станимир Рогевски е задържан. Признали са, че са убили майка ми. Ще ви съсипя убийци, ще спя пред дирекцията, но ще ви съсипя».

Разследващи обаче са категорични, че Рогевски, който е бивш бизнеспартньор на Теодора, не е правил никакви самопризнания за нейното мистериозно изчезване на 29 октомври 2020 г. Тогава тя, също като Юмер, излиза да се види  с някого след телефонно обаждане. И повече никой не я вижда.