Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Теодора Бахлова с дъщеря си. Снимка:Фейсбук
Теодора Бахлова с дъщеря си. Снимка:Фейсбук

Дъщерята на изчезналата миналия октомври брокерка на недвижими имоти Теодора Бахлова – Християна, разпространи тази нощ информация в социалните мрежи, в която твърди, че има връзка между случая с майка й и този с изчезналия 28-годишен строител Юмер Мехмед от разбитата банда на Митьо Очите.

Юмер е в неизвестност от 4 август т.г., а днес бе арестуван бизнесменът Станимир Рагевски, който е говорил последно с него. Според дъщерята на изчезналата Теодора Станимир бил неин бизнеспартньор, който обаче най-вероятно имал общо с изчезването й.

Ето какво написа момчето в социалните мрежи часове след ареста на Рагвевски: „Заради уроди, които причиниха изчезването на майка ми, все още няма наказан! Днес задържаха Станимир Рагевски най-близкият „приятел“ на майка ми, с който последно е комуникирала! Защо ли? Защо едно младо момче изчезва по абсолютно същия начин в центъра на града като майка ми! И същият човек е замесен!!!“.

Християна твърди още, че пред приятелката си Юмер е споделял, че най-вероятно  Станимир имал общо с изчезването на Теодора Бахлова. От полицията отказват каквато и да е официална информация. Рагевски, който се занимава с търговия на недвижими имоти и строителство, бе арестуван днес по обед в един от офисите си в Бургас. По данни на разследващите имал бизнесотношения с Юмер.

47-годишната Теодора Бахлова пък изчезна в края на октомври м.г., след като хванала такси от дома на майка си на ул."Оборище". Слязла от  таксито в района на бившия хотел "Бриз" , след което следите й  се губят.