Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Изненада ме атаката от ИТН, очаквах от ГЕРБ и ДПС

„Очаквах атака от ГЕРБ и ДПС, но атаката от ИТН ме изненада – уж партия на протеста и промяната“, заяви в „Лице в лице“ служебният министър на икономиката Кирил Петков.

Той обясни, че е нормално хора, които са печелили обществени поръчки, слагали са в джобовете си парите на данъкоплатците и са се отчитали на управляващите, да бъдат недоволни.

„Явно хората, на които сме им спрели милионите, се опитват по всякакъв начин да не останем повече в управлението и са намерили пролука в „Има такъв народ“, каза още Петков. Той добави, че тези хора не могат да съществуват без обществени поръчки и биха могли да изтърпят трите месеца на едно служебно правителство, но не и повече.

„Аз съм министър само на България“, отговори той на въпроса министър на Иво Прокопиев ли е.

Обещавам, че ще следя всяка една стъпка на новото правителство, независимо кое е то. Обещавам на зрителите, че корупцията вече ще се случва много по-трудно, предупреди още Петков, допълвайки, че в политиката има и хора, които не искат да крадат и не всички са еднакви. Той е готов дори да организира следващи протести, ако народът поиска.