Булката на Бен Крос е новата Лейди Ди

25.08.2018;

Тя е дъщеря на скулптора Янко Бонев, проектирал фигури пред НДК, и на виолончелистката Иванка Бонева

Деяна организира логистиката и международните контакти на Обединената велика масонска ложа на България

Лейди Ди е артистичният псевдоним на Деяна Бонева, която на 18 август се омъжи за холивудската звезда Бен Крос в Жеравна пред 20 000 гости.

Българката, която прикова вниманието на присъстващите с народна носия и естествена красота, се запознала с актьора през 2005 г. и заради нея той решил да остане в България.

Булката е едно

"слънчево и всеотдайно към близките си момиче",

написа пиарката Цветелина Узунова, приятелка на младоженката. Двете са работили заедно по проекта за реклама на откритата през 2005 г. улица в София "Рикардо Вакарини" на името на бившия италиански посланик през 70-те години, загинал в катастрофа.

Завършилата Първа английска гимназия Деяна Бонева е дъщеря на виолончелистката Иванка Бонева и скулптора Янко Бонев. Художникът за малко не успя да спечели конкурса за изработка на паметника на цар Самуил. Проектът му получи трета награда, а поръчката бе възложена на Александър Хайтов, който предизвика скандал с визията си за Самуил със светещи очи.

Но Янко Бонев е участвал в много проекти – той е изградил централния площад в Добрич, фонтана пред общината в Благоевград, фонтана на централния площад в Русе, а също и пред НДК. Скулптурите му са предимно от бронз.

Родената в Русе, но отраснала в София

Лейди Ди искала

а тръгне по

пътя на баща си

и също е завършила Художествената академия в София. В първите години след дипломирането си - от 1994 до 1997 г., отворила собствено артстудио. Впоследствие се ориентирала към неправителствения сектор и пиара.

От 2001 г. красивата младоженка на холивудския актьор е отговорник за логистиката и международните контакти на първата масонска ложа у нас след 1989 г. - Обединената велика ложа на България.

Дали дамата на сърцето на

Бен Крос е масон,

е трудно да се каже, защото членството е тайна. Но се знае, че вече се приемат и жени.

От 2004 до 2008 г. Деяна Бонева се е изявявала и на друго поприще Ц създала е собствена филмова компания "Две и половина". Може би точно тогава на събитие се е запознала с Бен Крос. Името на избраницата му е изписано в официалните надписи на филма за Емилиян Станев "Вечните ловни полета" като художник-постановчик.

Четете още:

Коя е външната министърка на Австрия, на чиято сватба отива Путин?

Меган за Хари: Той е най-добрият съпруг на всички времена

Още от Шоу

Венцислав Янков, малкият близнак от “Под прикритие”, впечатли в Кралството с маса и два стола

Само една маса и два стола са необходими на актьора Венцислав Янков, известен с ролята си на малкия близнак Ники от "Под прикритие", за да впечатли в Обединеното кралство със своя авторска постановка.

ОВЕН: Изненади

РАБОТА От първия ден на седмицата ви очакват изненади, но ви предстои ново делово запознанство. Ще се наложи да вземате важни решения, свързани с бъдещите ви планове. Овладейте емоцията си.

ТЕЛЕЦ: Конфликти

РАБОТА В началото на седмицата са възможни конфликти и недоразумения, които ще ви загубят времето. Необходимостта да получите на всяка цена признание ви създава проблеми.

БЛИЗНАЦИ: Интуиция

РАБОТА През първите дни на седмицата сте в центъра на общественото внимание и с лекота достигате привидно непостижимото. Разумът и интуицията ви подкрепят в сложна ситуация на работното място.

РАК: Съобразителност

РАБОТА В петък и почивните дни бъдете съобразителни, прозорливи и гъвкави, ако искате да творите спокойно и бързо да решавате проблемите си. Работете усилно.

ЛЪВ: Проблеми

РАБОТА Ако в началото на седмицата имате проблеми, те са предизвикани от неволно допуснати грешки от ваша страна и от нежеланието ви да приемете съвети от колегите си.

ДЕВА: Промени

РАБОТА В началото на седмицата сте прибързани и допускате грешки. Пригответе се за проблеми, свързани с промени в работата. Конфликтът с ръководството е неизбежен.

ВЕЗНИ: Внимание

РАБОТА В петък и почивните дни не се разсейвайте, а обърнете внимание на задачите си, ако сте на работното място. Бъдете внимателни. Не вземайте важни решения,

СКОРПИОН: Емоция

РАБОТА В началото на седмицата не позволявайте на емоцията да властва над вас, над мислите, над думите ви! Съхранете постигнатото до момента. Откажете се от начинанията.

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.