Беновска хвърля ябълки, а гостите ги целят с ракети за тенис

20.11.2017;

Тази сутрин всички медии отдадоха дължимото на триумфа на Гришо.

Ето кратък мониторинг:

1. BTV - безспорен успех на Григор Димитров! Пийпълметричното изследване показва, че по време на рекламните прекъсвания на “Фермата” всички са прехвърляли на мача на Гришо.

2. Нова - голям успех на Гришо! Саня Армутлиева му предложи договор с “Вирджиния рекърдс” и трио с Криско и българския Депеш Мод другата седмица в Xfactor.

3. БНТ - излъчихме мача, за да изкупим греха си от 1999, когато не можахме да излъчим слънчевото затъмнение

4. А - СПЕКТО - “Избирайте - свобода или Гришо!” - студия на Петър Волгин, придружена с предговор от професор Иво Христов, наречен - “Мачът на Григор - майданът на българското капиталистическо падение”.

5. ДУМА - “Григор победи, понесен на крилата на радостта след като БСП свалиха шефа на парламента Главчев”.

6. Коалиция Да, България - ДСБ - ДЕОС - Зелените - БЗНС - “Победата на Гришо - удар срещу закостенялата съдебна система у нас! Гришо изгони Чайка и, окрилен от учителя Дънов внесе румънският модел в тениса! Да сме тенис, да сме да! СМЪРТ ЗА КОМУНИСТИТЕ (последното е дописано от ДСБ в края на декларацията).

7. Секира бе ге - ШОК!!! УЖАС!!! ГРИГОР НАПРАВИ НЕЩО СТРАШНО!!! ИНТЕРНЕТ НЕ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА КАКВО СЕ....

8. Канал 3 - Беновска хвърля ябълки, а гостите ги целят с ракети за тенис

9. Терминал 3 - “Гришо - българският Маковей”.

10. Дарик радио - Голямото Жури - как независимите ни коментатори (до един членове на Да БГ и ДЕОС) биха коментирали либералният модел в тениса. В края на предаването специални гости ще бъдат двама активисти на БХК, с които ще поговорим за либералния тенис и полиаморните турнири на трева.

11. Тянков ТВ - “Поздрав за Гришо с песента Удри, Брусли. Продавам ГОЛФ 2 , първи собственик, реални километри, газова Ловато, като нов”.

12. АЛФА ТВ - “Гришо попари надеждите на масони, рептили и розенкройцери да наложат плана Ран - Ът в българския тенис!”.

Още от Коментари

Японски туристи снимаха в центъра на София колко сме чистоплътни

Open exibition Eдни японски туристи стояха и снимаха с телефоните си този Traditional Bulgarian event. Събота е, си казах аз, ден за къпане. И се разгордях,

Използват Радев като маша

Ако си е повярвал, че е незаобиколим фактор, съветът към него е: “Приземяване” Ако националното достойнство и политическият морал си имаха къща, президентът Радев със сигурност е чел снощното си

Защо протестиращите блокират пътища и по този начин наказват останалите граждани?!

Защо се блокират пътища, а не централи на петролни компании? Не съм против протестите по принцип, но когато те са за цените на горивата, защо се блокират пътища и се наказват всички останали граждани,

Когато се чу за свалянето на Живков, хората си казваха: "Шшш тихо! Знаеш, че за такива шеги те прибират в милицията"

Дори на 10 ноември 1989 като се разнесе от уста на уста мълвата за свалянето на Живков, първите реакции не бяха радост, а страх. Хората мислеха, че това е от забранените вицове - "Шшш тихо!

Представете си протестиращите срещу високите цени на горивата да протестират за реформи в МОН. И аз не успях да си го представя...

Сега си представете, ако тези, дето протестират срещу високите цени на горивата, излязат да протестират срещу провала в образованието и за реформи в МОН... Е, и аз не успях да си го представя.

Ердоган: Турция ще продължи да работи за пълноправно членство в ЕС

Във всеки период от своята история Република Турция е проявявала уважение към териториалната цялост на своите съседи, правила е стъпки, подкрепящи техния мир и стабилност,

Да живее 10 ноември, или за вредата от елитните училища

Демократичният идеал изисква да се дава еднаква база знания на всички деца - независимо дали са бедни, или богати Двама от най-изявените учители по математика предложиха тъй да се променят учебните

Меркел в Париж: Европейският проект за мир отново е под въпрос

Германската канцлерка Ангела Меркел заяви днес, че европейският проект за мир, възникнал след 1945 г., е застрашен от възхода на национализма и популизма, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Цапащите коли да плащат повече, е добра новина*

Жалко е, че промяната влезе в клишето “пак вдигат данъците” Добра новина. След дълги битки най-сетне принципът на данъчното облагане на колите се промени.

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.