Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Заснет тайнствен обект от американското разузнаване
Заснет тайнствен обект от американското разузнаване

US разузнаването оповестява доклад за извънземни до края на месеца

Сами ли сме във Вселената? Този въпрос вълнува хората по цял свят след десетилетия конспиративни теории, тв предавания, филми и намигaщи шеги от президенти за зелени човечета. Които и да са, каквито и да са, те все още са някъде там, а американското разузнаване ще разсекрети до края на месеца първия си доклад за НЛО.

Въпреки големите очаквания служители на американското разузнаване най-вероятно ще обяват, че не са намерили доказателства, потвърждаващи, че неидентифицирани летящи обекти, срещани от американски пилоти, са извънземни космически кораби. Службите на САЩ обаче

не могат

да изключат

съществуването

на пришълци,

тъй като не знаят как да обяснят десетките явления и инциденти в небето.

Докладът разглежда повече от 120 случая с неидентифицирани летателни апарати, наблюдавани от пилотите на американските ВВС през последните 20 години. Срещани са обекти, движещи се по начини, които остават трудно обясними, включително тяхното ускорение, способността да променят посоката си и да се потопят под вода.

Основният доклад ще бъде некласифициран и публично достъпен, но ще има и секретна част, която ще остане в тайна.

Високопоставени служители смятат, че тези обекти могат да са доказателство за китайска или руска свръхзвукова технология - което означава, че тези страни може да са далеч надминали САЩ в разработването на оръжия. Хиперзвуковите оръжия могат да достигнат скорост над 6000 км/ч, което ги прави почти невъзможни за прехващане. Бившият директор на националното разузнаване на САЩ Джон Ратклиф обяви, че това не са само разкази на очевидци, а става дума и за видеоклипове и измервания, направени от множество сензори, улавящи тези феномени.

Американски държавни служители твърдят, че наблюденията над тези странни обекти са достоверни и произходът на НЛО остава неизвестен.

Необясними

маневри на

сферични обекти

са виждани да летят

във въздуха близо до Вирджиния Бийч почти всеки ден от 2015 до 2017 г. Пилотът на изтребител Райън Грейвс, забелязал странните неща в небето, казва: “Притеснен съм, честно казано. Знаете ли, ако това са тактически самолети от друга държава, които летят там горе, това ще е огромен проблем”.

Той допълва, че пилотите, които са били свидетели на това, което правителството нарича “неидентифицирани въздушни явления”, са спекулирали, че те могат да бъдат от тайни американски технологии до вражески шпионски самолет.

Длъжностни лица, запознати с доклада, описват гигантски обект във формата на бонбон “Тик Так” без крила с размери на търговски самолет, който е бил срещан от изтребители на ВМС край бреговете на Сан Диего през 2004 г.

При друга среща с третия вид над няколко американски военни кораба близо до Калифорния са били забелязани да се носят странни обекти с форма на пирамида.

В един от случаите боен кораб от военноморските сили на САЩ

заснел

кръгъл обект,

извършващ

контролиран

полет над водата

за продължителен период от време, след което се потопил в океана. От видеото се разбира, че военните са толкова изненадани от случващото се, докато виждат как странното нещо постепенно се спуска в Тихия океан, преди да изчезне с плисък във водата. 

Мъже стоят пред входа на Район 51 в щата Невада - място на тайна военна база на САЩ, в която се предполага, че се пазят тайни за извънземни. Любители на НЛО призоваха районът да бъде щурмуван преди 2 години.
Мъже стоят пред входа на Район 51 в щата Невада - място на тайна военна база на САЩ, в която се предполага, че се пазят тайни за извънземни. Любители на НЛО призоваха районът да бъде щурмуван преди 2 години.

През февруари американски медии разкриха, че военните кораби на американския флот, разположени край бреговете на Лос Анджелис, са се натъкнали на рояци мистериозни безпилотни летателни апарати, които са ги преследвали с висока скорост при слаба видимост. Тези неизвестни машини са имали по-голяма аеронавигационна способност от всички известни досега дронове.

През 2017 г. един от пилотите, видял странен самолет през 2004 г., каза пред Си Ен Ен, че той се е движел по начини, които не може да обясни.

“Когато се приближих до него... той

бързо ускори на

юг и изчезна за

по-малко от

две секунди

Това беше изключително рязко движение, като топка за пинг-понг, отскачаща от стената. Щом се удари и отива в другата посока”, каза пенсионираният пилот Дейвид Фравор.

Сенаторът Марко Рубио предупреди миналия месец, че НЛО представляват сериозна заплаха за националната сигурност и вече не могат да бъдат осмивани от властите. Той допълни, че възможността безпилотни самолети или летателни апарати от вражеска военна сила - или от друга цивилизация - да влизат във въздушното пространство на САЩ без разрешение, трябва да привлича повече внимание и ресурси.

Бившият шеф на тайна програма на Пентагона за събиране на данни за космически заплахи Луис Елизондо дори стига по-далеч и твърди, че неидентифицираните летящи обекти са

имали пряко

въздействие върху

американските

ядрени инсталации

“В нашата страна вече е имало случаи, когато тези НЛО са се намесвали и всъщност са изключвали нашия ядрен потенциал... Но в същия контекст имаме доказателства, че в други страни те са се намесили в техните ядрени технологии и са ги включвали, което за мен е не по-малко важно”, обяснява Елизондо. По негово мнение докладът ще посочи, че има около 100 случая на наблюдения на НЛО, които са достатъчно убедителни, за да изискват допълнително внимателно проучване на това явление.

Елизондо смята, че има доказателства, че тези обекти се отличават от технологиите, налични в САЩ, с камуфлаж, ниска видимост и със способност не само да летят в нашата атмосфера, но и в Космоса и дори под водата.

Дори бившият президент Барак Обама предизвика неотдавнашен интерес към НЛО. “Това, което е вярно, и всъщност съм сериозен тук, е, че в небето има кадри и записи на обекти, които не знаем точно какви са”, каза Обама.

Някои от кадрите бяха публикувани от в. “Ню Йорк Таймс”, чийто доклад разкрива и съществуването на

сенчеста

организация,

базирана в

Пентагона

Тя разследва доклади за наблюдения на НЛО. Нейният бюджет от 22 милиона долара е скрит добре в рамките на основния бюджет за отбрана, който възлиза на 600 милиарда годишно.

В продължение на години американското правителство до голяма степен игнорира съобщения за мистериозни летящи обекти, които се виждат в движение през ограничено военновъздушно пространство, но сега бавно започва да признава, че НЛО, които Пентагонът нарича неидентифицирани въздушни явления, са реални.