Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник: Pixabay
Източник: Pixabay

Някогашната традиция при правенето на спортен залог изискваше закупуването на вестник, където се криеха всички срещи от седмицата, разходка до букмейкърския пункт и разбира се, съвет с футболните старейшини, които по-често объркваха запалянковците, отколкото да предоставят някакъв по-добър и точен резултат. Няма клиент, който да не помни момента, в който попълненият фиш преминава през машината и залогът е завършен. Благодарение на технологиите днес, все повече почитатели имат по-сериозна свобода и мнозина ще я забележат в платформата на Bet 365, където всеки спортен фен може да се радва на своята абсолютна свобода. Ако в миналото всички залози бяха статични и не подлежаха на промяна, то днес политиката е много по-различна. Всеки почитател има свободата не само да управлява своите залози, но и да има достъп до тях по всяко едно възможно време. Новите клиенти на бранда или онези, които тепърва започват да се запознават с предлаганите функции, най-вероятно са забелязали присъствието на чуждици, които макар и логични, имат нужда от малко повече разяснение. Точно по тази причина ще се фокусираме върху някои от основните:

1. Кеш-аут

Въпросната функция е успяла да спести много разочарования дори и на най-големите спортни експерти. Кеш-аут е функция, която ни позволява да изтеглим залога си срещу минимална такса, особено в онези моменти, когато прогнозата ни е на път да се провали. Случва се и на най-добрите играчи, но брандът не иска да бъде причина за горчив вкус, особено към любимия отбор, следователно е намерил решение и за онези почитатели, които използват малко повече емоция при поставянето на прогнози. Всеки път, когато стигнем до заключението, че няма смисъл да чакаме последния съдийски сигнал и да изгубим, можем да съкратим пропуска значително и да се възползваме от предоставената възможност.

2. Бет билдър

Това е другото популярно име на функцията за създаване на залози. Всяка една спортна среща има богато съдържание на пазари с определени коефициенти. След като същите се поставят от хора, очаквано може да има прогнози, които са пропуснати, но това не означава, че не могат да се направят отново. С помощта на бет билдър, феновете могат да предложат алтернативно предложение, като не говорим само за конкретен спортен момент, а и за някои по-смели предложения. Почитател в Англия някога дава прогноза, че в десет футболни срещи ще има поне един жълт картон. Неговият минимален залог скоро започва да расте в геометрична прогресия, особено след като реферът често трябва да бърка в джоба си. С тази функция падат всички ограничения и небето остава единствената граница, а статистиката показва, че запалянковците с най-богато въображение извличат пълния максимум.

3. Лайв стрийм

Познат е още и като пряко предаване и дава една особена свобода на всички почитатели на спорта. Какво имаме предвид? Повечето първенства се преместиха в платени премиум канали. Някои дербита изискват индивидуално заплащане и в течение на времето стана ясно, че за пълен достъп са необходими поне няколко оператора. Лайв стрийм функцията решава автоматично възникналите ограничения и всеки клиент може да гледа свободно срещите директно в онлайн платформата. Изискванията обикновено варират при различните оператори - някои биха пожелали да сте направили залог през седмицата, други биха изискали от клиентите си да имат депозит в сметката си. Най-важното обаче е, че докато самата среща тече, в платформата се появяват и така наречените микропазари. Те се ориентират към конкретен момент и например в тениса ще получим възможност да направим прогноза за следващия гейм, ако гледаме тенис. При футбола това ще е успехът зад следващото изпълнение на пряк свободен удар и още много други. Най-важното е, че в тази платформа всички стриймове са напълно легални, като това също е от значение.

4. Бонуси

Може би един от най-търсените критерии за всеки почитател. При направено проучване, повечето клиенти признават, че са били спечелени именно от тези предложения. Редно е да отбележим, че преведените средства се предоставят за правенето на прогнози и тестването на нови възможности. Те не могат да се изтеглят веднага, все още не съществува такъв оператор, който ще преведе средства, защото даден клиент е направил регистрация. Бонусите обикновено служат за забавление и премахването на риска - все пак не се използва направения депозит. С него могат да се направят успешни прогнози и ако разгледаме малко по-подробно общите условия, печалбите могат да се теглят и използват по всяко едно време. Ще открием, че освен някои традиционни предложения като стартов бонус или бонус за презареждане, съществуват и така наречените безплатни залози. Тяхната функция също не бива да се игнорира. Операторът предоставя определена сума за дерби в определена дисциплина, клиентът прави своята прогноза и при евентуален успех взима 50% от печалбата - тоест само печалбата, но не и заложената сума, както би се случило при стандартния залог. Ето защо и самите анализатори препоръчват винаги да се разглеждат и основните предложения и условия, с които идва дадена промоция. Описани са ясно и точно, но при възникването на въпроси винаги има и екип, който да обърне внимание на съответния казус.