Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Актрисите Диляна Попова, Любомира Башева, Елена Телбис и Дария Симеонова се качиха на сцената с режисьора на лентата - Мариан Вълев.
Актрисите Диляна Попова, Любомира Башева, Елена Телбис и Дария Симеонова се качиха на сцената с режисьора на лентата - Мариан Вълев.

"Играл съм много спектакли от по два часа, но толкова не съм се изпотявал през живота си", каза Мариан Вълев на предпремиерата на филма "Лошо момиче". Той е сценарист и режисьор на лентата. До него на сцената се качиха и актрисите Елена Телбис, Диляна Попова, Дария Симеонова и Любомира Башева.

В “Лошо момиче” Любомира Башева се превъплащава в състезателката по художествена гимнастичка Жанета, която се забърква в неприятности. Нейната майка - Ирена е изиграна от шефката на "Вирджиния рекърдс" Саня Армутлиева. В снимките участват “златните” ни момичета по художествена гимнастика и Илияна Раева. Георги Кадурин и Деян Донков се превъплъщават в следователи. Диляна Попова е бивша шампионка по художествена гимнастика, която ще опита да върне Жанета в правия път. Героинята на Елена Телбис пък ще я дърпа към тъмната страна на бизнеса. В “Лошо момиче” роли имат също Велислав Павлов и Дария Симеонова.

"Лошо момиче" е продуциран от националната телевизия.

"Ние произведохме телевизионен филм, а се оказа, че той ще бъде показан на голям екран и от това няма по-голям комплимент", каза продуцентката от БНТ Боряна Пунчева. Официалната премиера е на 12 април.