Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: FreeImages.com/David Grey
Снимка: FreeImages.com/David Grey

Golden Spirit Asset Management извървя три успешни години на пазара с най-големи капиталовложения. Компанията е първият български хедж фонд в САЩ със стартов капитал от 62 млн. щатски долара, като стартира дейността си през 2014 година. Зад успехите на финансовия брокер стоят двамата най-добри финансови експерти и анализатори Йордан Моллов, и Кирил Джабаров. Оншорната част на хедж фонда е в щата Далауер, а офшорната – на Кайманите, като целите са клиенти от Централна и Източна Европа, както и от обширния американски пазар.

Цялата администрация на фонда е позиционирана в Манхатън, а отговорността за управлението там е делегирана на един от най-добрите експерти от Уолстрийт в търговията с акции, облигации и ценни книжа. Главният брокер на компанията е известен в цял свят авторитет, който инвестира акции главно на американския пазар.

Компанията се специализира върху инвестиции в акции, облигации, суровини, и други финансови инструменти на всички клиенти, които по американските закони са състоятелни.

Golden Spirit Asset Management се концентрира върху най-добрите си идеи и използват цялата капиталова структура, за да създаде благоприятна коминация между риск и печалба.

Устойчивостта на Golden Spirit се дължи на добрите анализаторски умения, които притежават тримата собственици, както и опитът, който придобиват в началото на кариерите си в меката на финансовите пазари.

„Да се задържиш и да бъдеш сред едни от най-добрите на Уолстрийт изисква, не само много упоритост, а и непрестанно следене и анализи на ежесекундно променящата се среда на фондовата борса“ – сподели Йордан Моллов.