Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Стоянов с пистолета
Стоянов с пистолета

Пистолет директно към данъчен насочва журналистът от "Бърд" Димитър Стоянов. Това става ясно от видео. Вчера репортерът бе задържан заради заканата.

От клипа се вижда, че Стоянов се отдалечава. По него ходи жена. Явно има реплика, вижда се как данъчният тича към Стоянов. Тогава журналистът се обръща и вади пистолета от задния си джоб. Насочва го през дамата към данъчния. Заради това си хулиганство Стоянов е задържан. Инцидентът станал около 18,30 ч в столичния кв. "Хаджи Димитър". 

По-рано вчера Стоянов си пусна селфи, че е удрян по главата и публикация във фейсбук с друга версия за случилото се.

Дори и когато си пазаруваш кротко, винаги се намира някой тъпак, който да те нападне, защото пазаруваш от магазин, който...

Публикувахте от Димитър Стоянов в Понеделник, 22 април 2024 г.

„Дори и когато си пазаруваш кротко, винаги се намира някой тъпак, който да те нападне, защото пазаруваш от магазин, който той не харесва. Ако не се уплашиш, ще избяга и после ще те нападне в гръб, ще те издере като гневна жена и ще обясни как ще те убие. А ти дори нямаш идея откъде ти е дошло. Още се чудя провокация ли е, или идиот", написа той.

Димитър Стоянов е роден на 12 септември 1980 г. Той е разследващ репортер и понастоящем е автор в Бюрото за разследващи репортажи и данни Bird.

Създателят на Bird Атанас Чобанов също сподели информацията в своя Фейсбук профил, според която арестът е отмъщение за разследване на журналиста. По думите му Стоянов е бил отведен с патрулка от „Пирогов", където си е вадил медицинско.

"На 05.08 2021 г. полицаи задържат в Бургас Георги Шурелов. Той се представял за данъчен и рекетирал местен бизнесмен. В жилището му и в колата му са открити баджове на НАП и бланки на агенцията. Георги Шурелов е бивш служител на НАП и МВР. Георги Шурелов се измъква от правосъдието. Георги Шурелов е ЗЕТ на Калин Стоянов, тогава шеф на ГДБОП, а сега министър на МВР. Мъж на сестра му. Калин Стоянов е ШУРЕЙ на Шурелов. Докато разследвахме това, нашият колега Димитър Стоянов беше задържан от МВР защото бил нападнал някакъв нетрезв тип, който обаче бил служител на НАП. Всъщност Митко е нападнат от пияндето, но сега той е в ареста на свинската държава. Кое не е ясно?", написа Чобанов във фейсбук профила си.