Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Люси Дяковска в немското тв риалити “Аз съм звезда - изкарай ме оттук”
Люси Дяковска в немското тв риалити “Аз съм звезда - изкарай ме оттук”

Българската певица стана Кралица на джунглата със 100 хил. евро, след като яде тарантула и скорпион в Австралия

Тарантула, животински очи и свинска матка е опитала Люси Дяковска в немското тв риалити “Аз съм звезда - изкарай ме оттук”. Това обаче е само едно от страховитите препятствия, които преодолява в играта, за да получи титлата “Кралица на джунглата” и голямата награда от 100 хил. евро.

Популярната българска певица бе обявена за победителка в неделя вечерта на живо в шоуто, след като зрителите гласуваха масово именно за нея.

Шоуто е от типа на “Сървайвър”, в него 12 популярни личности изкараха няколко седмици в австралийската джунгла, подложени на всякакви екстремни преживявания.

До финала стигнаха 47-годишната Люси Дяковска, която стана известна в Германия като член на вече несъществуващата момичешка група “Ноу ейнджълс”, 23-годишният инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар. Тримата трябваше да се справят с различни предизвикателства. Последното изпитание за българката беше доста отвратително. Тя трябваше да яде тарантула и скорпион, коктейл от смлени рибешки, камилски, свински и говежди очи, а накрая ѝ сервираха свинска матка. Люси успя да преглътне и последната хапка от всички гадости. Twenty4Tim трябваше да изкара пет минути легнал в яма, пълна със змии. Той също издържа своете изпитание. Лейла Лахуар обаче се провали и не можа да издържи определеното време, покрита с месни отпадъци и милиарди брашнени червеи, които пъплеха по цялото ѝ тяло.

Зрителите трябваше да изберат между Люси Дяковска и Twenty4Tim кой да грабне чека за 100 хил. евро. И най-много гласове получи българката. Първото, което тя изкрещя, чувайки, че е Кралицата на джунглата, бе: “Мамо!” и вдигна поглед към небето. А след това избухна в сълзи. Вчера, ден след победата ѝ, се навършват 4 години от загубата на майка ѝ.

След завръщането си от Австралия със сигурност Люси ще бърза да си дойде в България, за да види новородения си племенник, чието изписване от болницата беше вчера. Братът на Люси - Александър Дяковски, стана баща на син, когото кръстиха Томас.