Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Понякога се оказва, че намирането на "мечтания партньор" е като да си намериш проблем

Всички си мислим, че имаме представа за това с какъв човек искаме да градим взаимоотношения. Да, ама не. Често се оказва, че намирането на “мечтания партньор” е като да си намериш проблем.

Седми дом в наталната карта обаче може да ни спести заблудите, защото именно той показва какви именно качества търсим в партньора, от какъв човек бихме могли да бъдем привлечени, какви сме ние във връзките си, как нас ни вижда партньорът.

В системата “Асеман” казваме така: Когато се влюбим в някого, нашата душа вижда себе си в другия човек. Вижда себе си от минали животи, вижда се сега и вижда потенциала си в бъдеще.

Хората казват, че искат такъв и такъв партньор, а ние в “Асеман” казваме:

Първо осъзнай, че ти си партньорът, когото търсиш!

Погледнете вашия седми дом в наталната карта и вижте какви качества трябва да проявявате, за да може вашата душа да бъде автентична и да се чувства уютно във взаимоотношенията си.

Овен

Проявявайте инициатива, бързина и самостоятелност. Намерете партньор, с когото да се състезавате заедно и да се смеете по-често.

Телец

Бъдете търпеливи и спокойни. Намерете човек, с когото да си осигурите материална сигурност и заедно да се грижите за външния си вид.

Близнаци

Бъдете комуникативни, адаптирайте се. Двамата с партньора поддържайте лека енергия помежду си и правете много неща заедно.

Рак

Бъдете мили и гальовни. Погрижете се за домашния уют. Сгответе заедно с партньора си нещо вкусно, поканете приятели вкъщи.

Лъв

Правете неща, които обичате истински от сърце. Намерете партньор, с когото заедно да придобиете разпознаваемост и слава.

Дева

Стремете се да опростявате всекидневието си, като прилагате практичност и организация. Намерете партньор, с когото да работите заедно и заедно да служите на другите и на обществото.

Везни

Използвайте красиви думи в комуникацията си. Намерете партньор, с когото заедно да бъдете дипломатични, вежливи и да посещавате изложби и красиви места.

Скорпион

Бъдете потайни и не разкривайте всичко за себе си. Намерете партньор, с когото заедно да се трансформирате.

Стрелец

Попивайте нови знания и ги предавайте на другите хора. Намерете партньор, с когото да пътувате и да се срещате с други култури.

Козирог

Отстоявайте мнението си, бъдете категорични и дисциплинирани. Намерете партньор, с когото заедно да се развивате в кариерен план.

Водолей

Бъдете непредсказуеми и спонтанни, като избягвате да правите планове. Намерете партньор, който да ви подкрепя и в най-лудите ви избори и виждания. Важно е партньорът да ви дава пълна свобода, защото иначе няма да сте напълно себе си.

Риби

Търсете винаги духовния аспект във всеки един момент. Намерете партньор, с когото да медитирате заедно.

За да ви свърши работа написаното дотук, трябва да познавате добре своята натална карта или поне някой някога да ви е изчислил кое съзвездие живее във вашия “дом на партньорствата”, 7-и дом.

Но ако ползвате астрологията само за да убиете скуката в живота, така, както някои ползват медицината не за да се лекуват, а за да се разкрасяват, ще ви кажем кратко и ясно:

1. От лятото на 2023 година до края на 2024-а представителите на зодия Овен, наред с всичко друго, осъзнават сериозността на партньорските отношения, изграждат ги или ги реновират, разчитайки изцяло на личната си опитност от последните 18 години - опитност, натрупана от вкуса на моркова и ударите на тоягата през изтеклия период.

2. По ирония на съдбата представителите на знака, символ на партньорството - Везни, успяват да запазят или изградят наново връзка с човека до себе си, разчитайки на интуиция, навици и “стари номера”.

3. През май тази година приключва златната ера за Телеца и започва едногодишният възход за Близнаците. Първите да побързат, а вторите да се готвят да вземат от всичко по много и най-вече да уредят мирното съвместно съществуване с “врага в себе си”, който всъщност им пречи да заживеят в хармония с друго човешко същество.

4. Зор и мъка за Риби и Дева, които са в един от най-важните периоди на живота си - прераждат се още приживе! Не се съпротивлявайте на промените. Пуснете да си тръгнат тези, които са си затръгвали, дори им дайте ускорение с усмивка на лице, помахване с ръка или подритване с крак. Дискомфортът и объркването, през които минавате, са верните индикации на трансформацията ви от гъсеница в пеперуда - сега ви боли, но после ще летите.

5. Останалите 6 слънчеви знака могат да правят каквото си искат, техните изпити предстоят през 2025-а. Но и изброените 6 знака също могат да правят каквото си искат, защото се разбрахме още в началото, че с текстчета като това само убиваме скуката, а не лекуваме душите си. За да ги излекувате, първо разберете кои сте, после се приемете такива, каквито сте, и най-важното - живейте според себе си, а не според изградените представи за вас от другите, т.е. навлизайте по-дълбоко в системата по себепознание “Асеман”.

* Мина Славчева живее и работи в Хайделберг, Германия, по системата на Стилиян Иванов "АСЕМАН себепознание".