Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Адвокатът на семейството Иво Найденов Кадър: Нова тв
Адвокатът на семейството Иво Найденов Кадър: Нова тв

В чатове от година преди убийството Орлин е споделял със свои приятели, че ако жена му го напусне, той ще я убие. Това разкри адвокатът на убитата Евгения Владимирова, Иво Найденов, в предаването "Здравей, България" по Нова тв. По думите му тази подробност не е била споделяна пред полицията. Найденов е категоричен, че решението е било взето много преди физическото извършване на убийството.

 Найденов разкри подробности за хода на делото, след като в сряда то беше гледано от Софийския градски съд. Той е категоричен, че това е класически случай на убийство. Юристът сподели предистория, която станала известна едва по време на съдебните заседания.

Според адвоката на семейството бащата на сочения за извършител не само е съучастник в прикриването на престъплението, но и в неговото планиране.

„Ако само това, че е укрил тялото, в НК е предвидена такава възможност, той ще бъде признат за виновен, но няма да бъде наказан. Това е абсолютен парадокс. НК не трябва да се пише „на коляно”, а трябва сериозен анализ”, коментира юристът.

Няколко дни, след като съпругът на Евгения споделил на учителката на детето им, че тя е изчезнала, той бил усмихнат и в добро настроение. Това е обяснила самата педагожка в съдебната зала.

Майката на Евгения каза в сряда, че, за да има домашно насилие, трябва да бъдат подавани поне 3 жалби в полицията. 

33-годишната Евгения изчезна преди две години. Тялото й по-късно бе намерено в куфар, а акспертизи по делото доказаха, че е била задушена с кухненско фолио. Подсъдими са нейният съпруг Орлин Владимиров, който е сочен за физическия извършител, и баща му, обвинен за това, че е помогнал на сина си да скрият тялото.