Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Румен Радев КАДЪР: NOVA
Румен Радев КАДЪР: NOVA

"Не е за вярване, че точно в разгара на предизборната кампания партии, и то с огромни амбиции да управляват, вместо да излагат ясни програми и решения за проблемите на хората, те се крият в миналото", заяви президентът Румен Радев в изявление пред медиите.

"Трябва да имаме една всеобхватна информационна система, която да проследява ценоорбазуването на цените, нейното изграждане ще даде ефект. Министерствата работят активно, това е основен приоритет", каза още Радев.

Политиците в нашата съседка дължат истината за еврейския въпрос, за гоненията над македонските българи в продължение на десетилетия. Европейското бъдеще на Северна Македония изисква идеологемите на тоталитаризма да останат в миналото, за да имаме пълноценен диалог, всички ще спечелим от това, допълни Радев.

Никой не се лишава в момента от способностите, които има, Министерството на отбраната е длъжно да изчерпа всички опции, коментира президентът по повод възможността страната ни да придобие на лизинг бойни самолети втора употреба. Няма категорична оферта, допълни той.