Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Том Брейди и Жизел Бюндхен 
СНИМКА: instagram/gisele
Том Брейди и Жизел Бюндхен СНИМКА: instagram/gisele

Бразилката не се примири, че и на 45 години любимият ще се подлага на сблъсъците, характерни за US футбола

През последните десетина дни светът е футбол и малко хора се интересуват от това какво се случва в останалите сфери на спорта.

Въпреки това една новина продължава да разтърсва емисиите в САЩ - любимата двойка на Америка се разделя. Звездата на американския футбол Том Брейди и супермоделът Жизел Бюндхен се развеждат. В разгара на един много интересен сезон от първенството стана ясно, че най-голямото име в този спорт през последните над 20 години

има сериозни проблеми,

които отвличат вниманието му от терена. Всичко започна през февруари 2022 г., когато феновете

в САЩ бяха разтърсени от новината,

че Том Брейди прекратява активната си кариера.

Куотърбекът на "Тампа Бей Букъниърс" бе спечелил седмата си Супербоул година по-рано и въпреки 44-те си години изглеждаше, че

в него има

още жар

Месец по-рано в очертаващия се последен за него сезон отборът му отпадна нещастно от "ЛА Рамс" на четвъртфиналната фаза от плейофите.

Брейди заяви чрез пост в инстаграм, че му стигат спортните отличия, че се е доказал и е време да се съсредоточи върху семейството си.

В публикацията, с която американецът обяви решението си, имаше и снимка със съпругата му заедно с двете им деца.

Само два месеца и половина по-късно Брейди промени решението си. Той отново шокира спортната публика в САЩ чрез пост в социалните мрежи. Новината бе посрещната с такова въодушевление, което може да бъде сравнено единствено със завръщането на Майкъл Джордан.