Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Жизел Бюндхен
Жизел Бюндхен

 

Най-добре платеният в момента модел в света - бразилката Жизел Бюндхен, най-вероятно ще бъде първата манекенка милиардер в света, съобщава списание Forbes. За седми пореден път тя зае първо място по приходи в света на модата според авторитетното бизнес издание.

Красивата бразилка, бивша приятелка на актьора Леонардо ди Каприо, в момента е женена за спортиста Том Брейди. Въз основа на данните за приходите, която тя придобива от различни свои дейности, Forbes е изчислил, че тя ще бъде първият модел милиардер в света.

Освен приходите от основната й професия на модел бразилката има договори с Versace и H&M. Красавицата разполага и със собствена линия бельо, както и с козметичната серия Sejaa Pure Skincare.

През миналия месец Жизел беше определена за седма поредна година за най-добре платения модел в света. Говори се, че тя е спечелила 45 млн. долара само за 2010 г.

С какви точно средства разполага топмоделът не е ясно, защото Forbes не посочва точни цифри, а от своя страна списание New York припомня, че самата Бюндхен неведнъж е оспорвала твърденията за несметните си богатства. Въпреки това Жизел и съпругът й - спортистът Том Брейди, дадоха 20 млн. долара за огромно имение в Лос Анджелис. Палатът ще има осем спални и фитнес. Въпреки че ще е само на два етажа, къщата ще бъде снабдена и с асансьор.