Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: РАЗГОВОРИ

РАБОТА Началото на седмицата ви изненадва с прозрението, че желанията ви са неизпълними. Настроението ви ще се развали. Разговорите, които водите, са провал, ако сте нервни и пораждате раздразнение у събеседниците си. Преценете дали да не ги отложите. От понеделник ще усетите прилив на сили. Оптимизмът ви пречи да сте прозорливи. Постъпките ви няма да са добре преценени. Пазете се от недоброжелатели. Не споделяйте плановете си. Към края на седмицата неочаквани неприятности с колеги с лекота рушат спокойствието ви. Емоцията е заради незаслужени обидни думи, които сте чули да изричат по ваш адрес.

ЗДРАВЕ Интуицията ви нашепва винаги верните съвети, за да сте здрави. Но кой ли я чува тази интуиция, след като имате работа, а че ще патите заради преумората, сте забравили.

ЛЮБОВ Обмислете намерението си да се разведете, ако е породено от ината ви и нежеланието да се промените. Дали не си внушавате, че чувствата ви са били измамни?

ТЕЛЕЦ: ПРЕДПАЗЛИВОСТ

РАБОТА Бъдете предпазливи към новите запознанства, особено ако са свързани с деловите ви задължения и ви ги предлагат в началото на седмицата. Възможни са сериозни провокации.

Резултатите от вашия труд дразнят неприятелите ви. Ще се опитат да ви злепоставят, възможно е да успеят. От понеделник очаквайте предложение за печеливша работа, която ви съветвам да не отказвате. Струва ви се, че е натоварваща, но ще се справите блестящо. Няма да ви спестят похвалите, а и ще ви зарадва парично поощрение. Имате подкрепа за новите си идеи, ако не сте прекалено импулсивни и не се заяждате.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, но с притеснения, за които нямате причини, можете да си създадете сериозни проблеми и да си навредите, ако преяждате от нерви.

ЛЮБОВ Похвалите ви радват, а също и обичта на близките ви, които ви помагат в трудните моменти и тази седмица също ще ви изслушат и подкрепят.

БЛИЗНАЦИ: ТРУДНОСТИ

РАБОТА През първите четири дни на седмицата трудностите ще ви ядосват ежедневно. Не водете ненужни разговори. Отложете важните делови срещи дори ако са предварително планирани. Новите запознанства са неблагоприятни за вас. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си. Бъдете реалисти.

От понеделник ви радват дългоочаквани резултати от положен преди време труд. На работното място се вглъбете в задълженията си и ще се справите с всичко, което сте си поставили за цел. Към края на седмицата направете крачката към начинания, ще подобрите финансовото си състояние.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Въпреки това внимавайте, ако сте активни пушачи и не се утешавайте с цигарата и чашката, защото си вредите сами.

ЛЮБОВ Не обичате да властват над вас в личния ви живот, но бъдете толерантни към брачната си половинка. Любимите ви хора са се усъмнили в чувствата ви за кой ли път.

РАК: УВЕРЕНОСТ

РАБОТА През първите дни на седмицата не ви съветвам да пътувате. На работното място назряват проблеми, които ще доведат до конфликт с ръководството заради дадени от вас и неспазени обещания. Отхвърлете задачите си и ако имате възможност, проведете разговорите дори и в почивните дни. От понеделник бъдете внимателни в отношенията с деловите си партньори. Позволено ви е да възобновите прекъснати делови партньорства и да създадете нови познанства.

Не губете времето си в напразни обяснения. Съветвам ви да забравите за личните си проблеми и да работите отговорно и задълбочено.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, стига да сте надмогнали навика си да се притеснявате, да си внушавате болежки или да проявявате състрадателност, без да можете да помогнете.

ЛЮБОВ Брачната ви половинка няма желание да ви прости непрекъснатите закъснения и си мисли, че изневерявате. Не се примирявайте, а изяснете отношенията си.

ЛЪВ: СТАБИЛИЗАЦИЯ

РАБОТА Започнете седмицата с възможността да стабилизирате постигнатите професионални резултати. Ако трябва да подготвяте за подпис документи, огледайте ги добре, прочетете всичко задълбочено, за да не допуснете загуби заради пренебрегнати изисквания, написани почти невидимо в общия текст. От понеделник трудностите, които ще се изпречат на пътя ви, ще станат причина за разногласия на работното място, но сте в състояние бързо да ги надмогнете с такт и търпение и с ясни пояснения. От вас зависи да внесете ред и отново да царят хармония и разбирателство.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро, но не допускайте депресивни състояния само защото работите до изнемога и сте постоянно уморени. Възможни са проблеми със сърцето.

ЛЮБОВ Във ваша власт е да си гарантирате разбирателство и отлични лични отношения. Интимната ви половинка си мечтае за романтични мигове, а от тях зависи сексът, който вече ви липсва.

ДЕВА: ПРИТЕСНЕНИЯ

РАБОТА Въпреки притесненията ви помощта на влиятелни хора ще се отрази добре на шанса ви да получите мечтаната работа и да смените източника си на доходи. Бъдете отговорни към задълженията си. Избягвайте крайните изказвания и най-вече критичните думи. От понеделник се пригответе за делови проблеми. Възможни са грешки, недоразумения и конфликти с вашите колеги заради практически неуредици, които са причината да отстъпите от принципите си.

Последните дни на седмицата са изпълнени с напрежение. Трудностите са преодолими, ако поправите сами грешките си.

ЗДРАВЕ Радвате се на добро здраве, но се предпазвайте от травми, ако решите инатливо да се доказвате като всеможещи и да се заемете с ремонти у дома.

ЛЮБОВ Самотните представители на знака да очакват интересни срещи и запознанства. Ако се приберете навреме у дома, ще изживеете мечтаните и желани интимни мигове.

ВЕЗНИ: СПОР И ИЗПИТАНИЯ

РАБОТА Началото на седмицата ви налага да се предпазвате от запознанства, чиято роля в живота ви е неблагоприятна. Неочакван спор ще нажежи обстановката на работното ви място и няма да се разреши във ваша полза. Съдбата ви подлага на изпитания, с които трябва да се справите сами. От понеделник сте претоварени с отговорности, но ви съветвам, ако ви е възможно, да се приберете навреме от работа, за да си спестите проблемите у дома. Не се захващайте с чужди задачи, за да завършите своите и да блокирате действия на неприятели, които могат да ви навредят. Не реагирайте емоционално.

ЗДРАВЕ Здравето ви е поносимо, а причината е у вас. Дори и да сте в най-добрата си форма през тази седмица, постоянно ще хленчите и ще се оплаквате колко сте неразположени.

ЛЮБОВ Не пропускайте да изненадате любимите си хора с романтична вечеря. Сексуалните ви отношения се нормализират, ако не създавате поводи за ревност.

СКОРПИОН: ПРОМЕНИ

РАБОТА От първия ден на седмицата промените са свързани с професионалния ви живот. Завършването на поставените ви задачи на работното място ви носи уважение и стабилизиране на изградения авторитет. Бъдете обективни и не спорете с колегите си. От понеделник променете отношението към колегите си и ще съумеете да постигнете хармония. Длъжни сте да оцените реално възможностите си и да не ги надскачате.

Активността ви се засилва, защото сте амбицирани да се докажете като незаменими професионалисти. Слушайте интуицията си, която ще ви помогне да жънете успехи.

ЗДРАВЕ Радвате се на отлично здраве, но не през цялата седмица. Причината е вашето нежелание за предпазване от инфекциозни заболявания, които според вас ви подминават.

ЛЮБОВ Въпреки че сте изпълнени със съмнения, имате доказателства за споделени чувства. Не се опитвайте да измъкнете от интимната си половинка признание в изневяра.

СТРЕЛЕЦ: ИНТУИТИВНОСТ

РАБОТА Като начало се вслушайте в гласа на интуицията си. Неприятни новини ще ви развалят настроението през първите четири дни. Не се вживявайте много, за да избегнете стреса, а и ви ги поднасят, за да ви ядосат и да се забавите със задачите си. От понеделник се предпазвайте от измами и заблуда, както и от ласкатели. На пръв поглед всички делови предложения изглеждат добри, но ги проверете отново, за да избегнете загубите. На работното място се заемете с текущите си задачи, не поемайте нови. Бъдете готови за много работа, ако искате да изявите възможностите си и да осъществите полезните промени.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Щадете нервите и кръвното си налягане, като забравите алкохола и си пийвате червено вино, което ви действа добре.

ЛЮБОВ Отношенията с противоположния пол и емоционалният ви живот са хармонични. Съществува опасност от разногласия с интимната половинка, породени от ваши действия.

КОЗИРОГ: ЗАПОЗНАНСТВО

РАБОТА От първия ден на новата седмица избягвайте излишните разговори и отложете вземането на важни решения. Ново запознанство ще изиграе положителна роля в живота ви, ако го осъществите, но не бъдете наивни и всесподелящи. Очаквайте приходи. От понеделник активността ви дава очакваните резултати въпреки появилите се трудности. Успехите в професионалната област ви зареждат с оптимизъм и с желание да сте още по-дейни. Избегнете нови занимания и разрешаване на служебни проблеми. Всички около вас са заети със задачите си и отказват да ви изслушат и да преценят думите ви.

ЗДРАВЕ Пазете се от травми при работа с ремонтни уреди. Ако сте на плажа и сте се отдали на почивка, не прекалявайте с компаниите и спазвайте ограниченията.

ЛЮБОВ Интимният ви живот е проблемен. Семейните представители на знака са застрашени от среща с уж забравена връзка, с която видимо продължават да имат отношения.

ВОДОЛЕЙ: НЕДОРАЗУМЕНИЯ

РАБОТА Четвъртък и почивните дни предупреждават, че осъществяването на желанията ви е съпътствано с досадни недоразумения, които ще ви развалят настроението. Не е изключено да изяснявате отношенията си. От понеделник очаквайте разправия заради ваши стари дългове и неизпълнени обещания, за които някой около вас ще си спомни в този ден.

Възможни са приходи. Бъдете достатъчно гъвкави, за да не пропуснете шанса си, а когато ги имате, разплатете задълженията си, които наистина са забавени. Предпазвайте се от рисковани действия, за да избегнете бъдещи проблеми.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, ако не пропускате да си почивате и се предпазвате от травми. Ако сте в отпуск, се опитайте да се разтоварите без мисли за работата.

ЛЮБОВ Не изяснявайте чувствата с половинката си, за да не сринете изцяло отношенията си. Самотата ви тежи. Намерете начин да разрешите проблемите си.

РИБИ: НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ

РАБОТА От първия ден на седмицата разкрийте нови професионални възможности и направете прецизна оценка на плановете си съобразно обстоятелствата. Обмислете преместване на нова работа, ако такава промяна е част от плановете ви и за следващата година. Може би ще изправите в своя полза времето. От понеделник бъдете внимателни и предвидливи. Опитайте се да избягвате категоричните изказвания и обидните реплики. Отложете вземането на важни делови решения. Възможни са недоразумения и конфликти с колеги заради несъгласие и разминаване на мненията.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично. Единственият проблем е, че не вярвате и на себе си и търсите начин да ви съжаляват. По-добре бъдете бодри и дейни.

ЛЮБОВ Внимавайте с думите си, защото сте склонни да се заяждате. Не дразнете семейството си с най-различни претенции и не предизвиквайте партньорите си към поредния скандал.