Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Много хора вярват в хороскопи, даже правителства се съставят според движението на планетите.
Много хора вярват в хороскопи, даже правителства се съставят според движението на планетите.

ОВЕН: ИСКРЕН РАЗГОВОР

Работа: След двата работни дни в началото на седмицата в почивните дни си позволете искрен разговор със своите близки, който ще ви помогне да избегнете напрежението помежду си. Пътуване ви носи професионален успех. Очаквайте приходи, които са и високо признание за вашите възможности. От понеделник проведете разговори с началниците и с колегите си. Изслушайте предложенията им, защото са във ваша полза. Бъдете умерено щедри и благоразумни, за да избегнете последващи финансови загуби. Начинанията са изключени, но можете спокойно да завършите започнатите задачи.

Здраве: Здравето ви е добро, ако не го съсипете сами с гневните си изблици, защото сте виновни и не успявате да се защитите. Предпазвайте се от травми.

Любов: В семейството ви цари привидна хармония, въпреки че се очертават разправии заради обещания, които не сте изпълнили и с които сте породили ревност у партньорите си.

ТЕЛЕЦ: ЗАВИСТ

Работа: Завист заради успехите ви, бликнала у вашите неприятели, няма да липсва и ще бележи началото на тази седмица. Не се впечатлявайте, за да си спестите ненужните разправии, които ще ви изнервят. Денят не е добър за обсъждане на нови назначения дори и ако в почивните дни се налага да сте на работното си място. Щадете нервите си, за да се справите със задачите си с лекота. Тактът и търпението на работното място ще ви помогнат да получите подкрепата на своите колеги. Не отказвайте предложенията за делово сътрудничество, ако не са свързани с големи разходи от ваша страна и печалба за хората, които ви го предлагат. Ако е така, по-добре работете сами.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от простуди, но не се отказвайте от разходките без значение какво е времето, защото ви тонизират.

Любов: Само ако сте искрени в разговорите и чувствата си, може да разчитате и тази вечер на спокойствие и сексуални изживявания с любимите си хора.

БЛИЗНАЦИ: ОТГОВОРНОСТ

Работа: От четвъртък бъдете отговорни, а в почивния ден деловите ви срещи са причина да се хвалите пред колегите си, преди да сте завършили изцяло разговорите. Ако имате фирма или работите в сферата на частния бизнес, бъдете перфектни в документацията си. Очаквайте да получите известие за приходи, които ще ви зарадват в първия ден от седмицата и ще ви помогнат да инвестирате. Имате възможност да стабилизирате отношенията си с нови делови партньори. Ще сте претоварени с работа, която сте взели дори и в дома си заради очакваните финансови успехи. В края на седмицата ще се почувствате уморени, но приходите си заслужават напрежението.

Здраве: Здравето ви е отлично, въпреки че сте податливи на влияние и депресивни състояния, а и не спирате да пушите, което е допълнителен непреодолим проблем при вас.

Любов: Пазете се от сексуална връзка, породена от неудържимо физическо привличане, защото ще ви създаде сериозни проблеми в бъдеще.

РАК: СЪТРУДНИЧЕСТВО

Работа: От първия ден на седмицата не отказвайте полезно делово сътрудничество. В почивните дни бъдете организирани и отговорни към задълженията, които сте поели пред вашите колеги, партньори и близки. Ако разберете, че ваш приятел се опитва да ви създава неприятности, преценете дали наистина ви е приятел. Установите ли, че е предател, прекратете отношенията си. От понеделник ви очакват делови предложения и успешно завършване на работата. Пазете се от необмислени решения, за да избегнете грешки. Начинанията привличат вниманието на вашите колеги, които ще ви подкрепят. Подхождайте разумно към задълженията си. Сами търсете правилните решения.

Здраве: Пазете здравето си и отменете натоварващите ви срещи и разговори. Ако все още има усложнена епидемиологична обстановка, бъдете отговорни.

Любов: Ако сте семейни, децата ви искат да им обърнете внимание. Неразрешени проблеми в семейството и с брачната половинка ще предизвикат спор.

ЛЪВ: РИСК ОТ ИЗОСТАВАНЕ

Работа: През първите четири дни на седмицата не се нагърбвайте с допълнителни задачи, които трудно ще завършите в срок. Рискувате да изостанете със своите, а именно те ви носят приходи и заплата без удръжки. Ако стигнете до конфликт с колегите си, трудно ще го изгладите. Приемете помощ, ако искате да се справите със задачите си. От понеделник пътуванията са ползотворни. Внимателно се отнасяйте към новите идеи и предложения. Не е изключено да станете обект на измама. Пазете се от импулсивни решения и емоционални реакции, с които ще си навредите допълнително и ще отдалечите във времето постигането на професионалните си цели.

Здраве: Може да се почувствате уморени и отпаднали, с главоболие и обостряне на хронични заболявания. Погрижете се за здравето си.

Любов: Отдайте се на романтични срещи и интимни мигове. Създайте хармония в отношенията с любимите си хора, която така отдавна ви липсва.

ДЕВА: ФИНАНСИРАНЕ

Работа: Първите дни на седмицата са натоварени, но въпреки това не забравяйте да отидете на уговорената среща за финансиране на малък бизнес на ваши близки. Помогнете им, но без да им давате заем, защото ще ги превърнете във ваши неблагодарни и завистливи врагове. От понеделник се оказвате натоварени с неочаквани задачи. Въпреки че сте напрегнати и притеснени, ви доставя удоволствие да се доказвате като знаещи и можещи пред своите колеги и партньори. Успехът е с вас. Не пропускайте да уговорите делова среща, от която зависят финансовите ви постъпления до средата на годината.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Въпреки това се пазете от простуди. Избягвайте газираните напитки. Възможни са депресивни състояния.

Любов: Преодолейте притесненията си, свързани с любимите ви хора, защото те с нищо не са ви наранили. Не надавайте ухо на клеветите.

ВЕЗНИ: ПОСТИЖИМИ ЦЕЛИ

Работа: Седмицата от самото начало е благоприятна за вас. Стремежът ви към финансова стабилност и свободата да избирате как да продължите професионалния си път са постижими. Не се престаравайте, за да не станете досадни на колегите си. От понеделник не споделяйте намеренията си, преди да сте договорили предварително всички условия за нов проект, защото ще привлечете вниманието на неприятелите си. Не позволявайте ваши колеги да се намесват при изпълнение на служебните ви задължения. Запазете спокойствие и отхвърлете рутинната си работа до обед. Не се натоварвайте с чужди задължения, за да не си спечелите врагове.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но сте прекалено чувствителни и си вредите сами. Предразположени сте към резки промени в настроението, емоционален срив и болести.

Любов: Семейните разправии не трябва да ви притесняват, защото ще ви донесат спокойствие, след като споделите проблемите си. Вечерта изяснете недоразуменията.

СКОРПИОН: ПЪТУВАНЕ

Работа: Професионалните си задължения ще отхвърлите с лекота, въпреки че сте планирали пътуване. Начинанията са нежелателни, но ви носят също и успех, защото неочаквано ще получите подкрепа. Прегледайте списъка с неотложни покупки, които е добре да направите в почивния ден преди края на този месец, за да не нарушите финансовата си стабилност. От понеделник запознанствата са ви полезни. На работното място бъдете предпазливи и не се поддавайте на увещания да инвестирате в неизвестен, но „многообещаващ“ проект. Проведете уговорени делови срещи, ако са свързани с бъдещо намерение да вземете кредит за развиване на собствен бизнес.

Здраве: Погрижете се за здравословното си състояние, което може рязко да се влоши заради преумора. Ако се разболеете, си обърнете веднага внимание, за да оздравеете бързо.

Любов: Хармонията в отношенията е гаранция за успехите ви. Позволете на любимите си хора да ви зарадват с романтична вечери и се прибирайте навреме от работа.

СТРЕЛЕЦ: ИЗНЕНАДИ

Работа: През първите дни на седмицата ви очакват изненади. Приключете със своите финансови задължения. Промените са във ваша полза. Не пилейте времето си в разговори с непознати хора, които ви досаждат. От понеделник заради факта, че сте поели нови отговорности, ви съветвам да сте двойно по-прозорливи, предвидливи и разумни. Всички, които се надяват на чудеса в очакване да им поднесат печалба, без да са работили, ще се провалят. Емоцията може да ви създаде служебни проблеми. Ако е необходима вашата намеса в разправия между колеги, сторете го спокойно и без опит да наложите своята правда.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Избягвайте умствената преумора. Податливи сте на простуди и проблеми с нервната система, която този месец е чувствителна.

Любов: Влюбили сте се безнадеждно. Подвластни сте изцяло на емоцията. От вас зависи да съхраните чувствата си и да спечелите сърцето на любимия.

КОЗИРОГ: НЕНУЖНА КРИТИКА

Работа: От четвъртък се подгответе за предстоящо пътуване. На работното място завършете най-напред започнатите задачи. Избягвайте критиката. Решителността ви помага да се справите със задълженията си. Вашите колеги ще ви помогнат да избегнете провала си. Гордостта ви днес не носи полза на никого. Бъдете разумни и прозорливи. От понеделник се тревожите за последиците от рисковани действия в работата си. Дори и да искате да тръгнете в нова посока, не сте избрали подходящия период за промяна на работното място, защото може да останете без работа, при това задълго. Задълбочете се в задълженията си.

Здраве: Избягвайте шумните заведения, алкохола и не се поддавайте на емоцията. Здравето ви е стабилно, ако си лягате рано и не прекалявате с алкохола.

Любов: Изблик на ревност ще ви извади от равновесие. У дома запазете спокойствие и поговорете с брачната си половинка без свидетели.

ВОДОЛЕЙ: НОВА СТРАНИЦА

Работа: Първите дни на седмицата са добри, за да отворите нова страница по отношение на финансовите си дела. Очакват ви промени и изненади - приятни и неприятни. Приемете неприятните като предизвикателство и ще ги преодолеете. Бъдете предпазливи, когато давате обещания, особено ако са свързани с парични заеми и с нови делови познанства и срещи. От понеделник внимавайте да не изречете думи, за които веднага да съжалите. Засиленият стремеж към материални успехи ви вреди. Пред вас се отварят широко врати към нови възможности за професионални успехи. Възползвайте се и поне надникнете, за да видите какво се крие зад тях.

Здраве: Радвате се на отлично здраве въпреки преумората. Не го съсипвайте с вживяване в личните си проблеми. Ако сте настинали, не бързайте да пиете лекарства.

Любов: Личните ви отношения са проблемни заради интриги. Не разочаровайте любимите си хора и вечер бъдете с тях. Направете всичко възможно да се почувстват щастливи.

РИБИ: ВАЖНИ РЕШЕНИЯ

Работа: От четвъртък се налага да вземете важни решения, защото сте се оказали на кръстопът, но и сте се устремили към нов професионален връх, въпреки че денят е почивен. Не проявявайте прибързаност, за да не се провалите. Запознанствата ви носят полза. Не прекалявайте с активните действия, свързани с кариерното ви израстване, защото ще решат, че сте се главозамаяли от успеха. От понеделник ви предстоят неотложни, но и неприятни срещи. Бъдете коректни и взискателни. Не пилейте времето си със странични задачи, които пречат на пряката ви работа и ви лишават от възможността за себеизява. Не допускайте да ви измамят.

Здраве: Бъдете внимателни по отношение на здравето си. Възможно е да почувствате болки в областта на стомаха, но причината да е травма на стъпалата. Не приемайте тежка храна.

Любов: Очаквайте гости. Брачната ви половинка ще ви създаде проблеми заради нежеланието ви да пътувате и да се отдадете на чувствата си.