Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Хари и Меган дадоха интервю на Опра Уинфри, което разтърси обществото
Хари и Меган дадоха интервю на Опра Уинфри, което разтърси обществото

Не знам, не знам, прелюбезни… Вече четвърти ден не мога да си съставя мнение за Меган и Хари, а армията от всичкоразбирачи в социалните мрежи никак не ми помага. Мисля, че на националната коментаторска общност й липсва въображение. Толкова ли е трудно да предложиш английската кралица да осинови Мария Бакалова, а Меган и Хари веднага да постъпят в Сфумато, където да ги научат как се поднася професионално драматичен материал?!

Ние, прелюбезни, винаги сме били подозрителен към кралското семейство. В крайна сметка, какви ще да са тези хора, които от години крият родствените си връзки с династиите, управлявали нашите земи?! Да се прекръстиш от Сакс-Кобруг-Гота на Уиндзор е доста тъпо. Поне Уиндоуз да бяха се кръстили, щяха да имат обяснение за увисването си от време на време… Същото е и с Маунтбатънови. Тия пък направо си превели фамилията – Батенберг – на английски!!! На погребението на красивото простолюдно момиче, принцеса Даяна, когато Елтън Джон пееше „Сandle in the wind” и просълзеният Чарлз възкликна колко много хора са дошли, майка му отговори: „Винаги се събират много хора, когато пее Елтън Джон”. Ето за какви хора става дума. Това, че са расисти, хич не ме и изненадва!

То, вярно, че всички щастливи семейства си приличат, а всяко нещастно е нещастно по своему, както отбелязва Лев Николаевич Толстой, ама тези прекаляват наистина. Да оставиш Меган и Хари на произвола на съдбата с няколко милиона паунда на месец и без никакви титли е просто една неоправдана, безсмислена жестокост!

В много отношения и ние сме едно „по своему нещастно семейство“. Една история от последните дни също ме тормози, колкото съдбата на Меган и Хари. По случайност съм запознат със случая, иначе властите мълчат, за да не насърчават идиотите, които атакуват сайта за предварително регистриране на желаещите да им бъдат поставени ваксини срещу грипа. З00 хакерски атаки на ден!

Представете си каква омраза е култивирана в определени среди срещу ваксинационния календар на народната власт, че да се опиташ 300 пъти за 24 часа да съсипеш нещо, което и без това е далеч от съвършенство.

Никого не обвинявам, но е факт, че зададат ли се избори доста хора започват да действат и мислят по ленински: „Колкото по-зле, толкова по-добре!“. Няма да се изкуша да давам примери с наемането на лобистки компании, с „разкритията“, които идват от вън и с публикациите в „много сериозни издания“ като „Политико“.

Добре, че са американски сенатори да ни светнат, че съдебната система в България е сериозен shit! Щото ние за пръв път го чуваме това!!! Тия селски номера нямат изтъркване, но истински тъжното е, че и в тези избори се чуват много малко и смислени предложения за ремонт на съдебната система. В това отношение, за жалост, не можем да обвиним управляващите. Известно е, че тонът на предизборните битки винаги се задава от опозицията. Тя атакува, управляващите се оправдават…

От личния блог на Дилов