Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пострадалият Пламен Михов
Пострадалият Пламен Михов

Шалтера остава в ареста.Окръжният съд–Добрич, потвърди с окончателно определение наложената от Районния съд мярка за неотклонение „задържане под стража“ за обвиняемия - 37-годишния Илтер Юмеров Асанов.

Той е привлечен като обвиняем по досъдебно производство по описа на Първо Районно управление на МВР-Добрич, за това, че на 21август на републиканския път ІІ-29, в участъка Добрич – Варна, в посока Варна, на около 1 км. от комплекс „Пети километър“, при управление на лек автомобил, извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи се в явно неуважение към обществото като принудил Пламен Михов от Добрич да спре движението на управлявания от него автомобил, възпроизвел изстрели с пистолет, препречил пътя на Михов и му нанесъл удари в областта на лицето – престъпление по чл. 325, ал. 3 във вр. ал. 1 от НК.

Престъплението по настоящото досъдебно производство обвиняемият извършил в изпитателния срок на предходно осъждане.

на 21 август тази година Шалтера блъсна с колата си автомобила на Пламен Михов, стреля по него и накрая го преби. Инцидентът стана около 11 ч., когато след отнемане на предимство на изхода на Добрич, Илтер с управляваното от него “Ауди А8” започва да преследва лекия автомобил “Пежо”. Пострадалият Михов бе настанен в болница в тежко състояние.

Илмер Асенов
Илмер Асенов