Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЗА НАЧАЛО: Упражненията включват задължително разгрявка и разтягане.
ЗА НАЧАЛО: Упражненията включват задължително разгрявка и разтягане.

 

ДРЕВНИТЕ елини се събличали чисто голи и спортували в култ на Зевс Гръмовержец.
Античните гърци били убедени, че върховното божество наблюдава от Олимп стегнатите мускулести тела и ако му се харесат, ще раздаде благодат по земята.


По тази причина на олимпиадите участвали единствено голи мъже, които с гордо изпъчени гърди поставяли рекорди.

Светлият пример на древните олимпийци вдъхновява съвършено нов вид порно. Жените в него са млади, гъвкави, с перфектни стегнати тела. И не правят секс пред камерата. А единствено коремни преси, скачат на въже и практикуват йога. Телата им се запотяват от спортното напрежение. И всяко тяхно разгъване е

невероятно секси

"Много хора започнаха да извръщат очи от порното, защото просто вече не е красиво. Докато на всеки ъгъл момичета правят фурор и пари със екстремни сцени на двойно и тройно проникване, съществува свободна пазарна ниша - на мъже, които търсят естетическа наслада от хубави стегнати тела. Те искат да гледат естествени и красиви жени как тренират голи. Фантазията им

върши останалото

- обяснява успеха на порното без секс продуцентът на филми за възрастни Майкъл Лукас.
Сценарият на филмите не може да бъде сбъркан. Стегнатите красавици загряват вкъщи или се оказват сами в огромна модерно оборудвана фитнес зала. Косите им са прибрани, по лицето почти липсва грим, а под впитите спортни клинове прозират прелестни форми. Със засилване на темпото на сложните упражнения започват да разсъбличат малко по малко дрехите си. Докато накрая останат единствено по маратонки. Тичат на пътеката, клякат, правят дори шпагат. Разтягат се. Правят клекове с щанга на раменете. Каквото и да изпълняват, е красиво за гледане.

До ден днешен една от най-забележителните и успешни сцени е изпълнена от Луба Лов. С огромните си гърди размер D+ Луба скача на въже.

"Спортувам редовно, но честно казано, едва ли някога ще започна да тренирам гола. Ужасно трудно е с гърди като моите да се мятам бясно на всички посоки или да тичам на пътеката", обяснява неудобствата на голото спортуване Луба. Палавата порноактриса

не се задоволява

само с коремни преси пред камерата. След сериозните тренировки хубавелката се заиграва с тялото си, приятно отпуснато след натоварените упражнения.

И хардкор ценителите могат да се насладят на спортуващите грации. В абсолютен хит се превърнаха филмите, в които потните хубавелки тренират борба. Докато накрая битките за надмощие прераснат в конкуренция за най-силен оргазъм.

Лъв в залата, звяр в леглото

ПО-АКТИВНИТЕ физически хора правят много повече секс от тези, които предпочитат да мързелуват.


Британско проучване показва, че спортуващите редовно се радват на мощни изживявания под завивките. В анкетата участвали общо 2000 души - половината тичали или тренирали редовно, а другите предпочитали да пропускат тези занимания. Резултатите показали, че над 1/3 от спортуващите успявали да завържат разговор с представител на противоположния пол по време на тренировка. 1/4 от анкетираните споделили, че физическите занимания подобряват уменията им да флиртуват. 1 от всеки 10 трениращи прави секс поне веднъж дневно, 3% споделят, че практикуват това и по два пъти. При мързеливците показателите били доста по-лоши. 25% от анкетираните споделили, че правят секс само веднъж месечно и дори по-рядко.

Хем полезно, хем с печалба

СПОРТУВАЩИТЕ голи актриси от филмите за възрастни могат да се похвалят с повече от стегнати бедра. Освен хиляди верни фенове хубавелките си осигуряват и прелестни изживявания под завивките с активното потене пред камерата. Анкети и проучвания на учени от цялото земно кълбо доказват, че спортуването влияе благоприятно и на секса.

 

Тренировките повишават желанието

ЕКСПЕРТИ от университета в Чикаго са изследвали връзката между фитнеса и секса при 500 жени на възраст от 18 до 45 години. Жените, включили се в теста, са започнали с тренировъчна програма като аеробика, тичане или каране на велосипед. Резултатите доказват безспорно: 60% от жените са подобрили сексуалното си желание.
При сексуално възбудения човек честотата на пулса се увеличава със 70 до 150 удара в минута, както е и при спортистите, които полагат максимални усилия при спринт на кратки разстояния.

 

Плуване за качествен секс

АМЕРИКАНСКИЯТ учен д-р Седрик Браян е установил, че няколко вида спорт спомагат особено много за сексуалната мощ.
Според учения фитнесът, йогата, бързото ходене, тичането и плуването са спортовете, които подобряват в пъти мъжките възможности в секса.Според него фитнес упражненията карат тялото да отделя повече тестостерон и подобряват физическата издръжливост и сила по време на секс.
Йогата подобрява кръвообращението, физическия баланс, както и позволява овладяването на повече и разнообразни пози.
Бързото ходене, както и тичането, като аеробно упражнение, също спомагат за по-добро кръвообращение, карат мозъка да отделя повече ендорфин и повишават либидото.
Плуването три пъти седмично прави организма по-издръжлив, тялото по-секси и подобрява в пъти жизнените сили.

БАЛАНС: По-сложните поддръжки имат нужда от допълнителна опора.
БАЛАНС: По-сложните поддръжки имат нужда от допълнителна опора.
С ТУФЛИ: Голата гимнастика на балерините се радва на огромна популярност.
С ТУФЛИ: Голата гимнастика на балерините се радва на огромна популярност.