Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 

УНИКАЛНО сексапилна блондинка стене, прави свирка на млад надарен негър и леко се задавя, докато смуче с хъс.

Тялото й е мазно и настръхнало за предстоящия разтърсващ секс. Възбуденото й охкане докарва за секунди до мощен оргазъм.


Шумните стенания на блондинката с огромни гърди в действителност се издават от застаряваща петдесетгодишна сбръчкана и отпусната лелка. Тя въздиша сама, в сиво подредено студио, палецът й влиза и излиза от устата й. Оглушително.


Озвучаването е една от най-големите заблуди на порноиндустрията. Порноактрисите от сой, които изпълняват екзотичните пози, струват прекалено скъпо, за да бъдат ангажирани и за озвучаването. Отделно заучаването на прийомите за фалшифициране на пляскане, задавяне и пъшкане не се оказват никак леки. По тази причина продуцентите спестяват от хонорари и заместват тънките гласчета на порнокралиците с тези на застарели неугледни лелки.


Заблудата беше разконспирирана след публикуване на кадри от реално озвучаване на порнофилм в "Ю туб". Хиляди порнофенове побесняха и се развилняха из интернет. За броени часове клипчетата, на които рошава възрастна жена пляска длан в длан и въздиша тежко, обиколиха земното кълбо.


"Лъжат ни! Повече едва ли някога ще се възбудя при звуците от порно", гласят най-честите разлютени коментари под двуминутното клипче.


"Не ги избираме по сексапил, това е сигурно. Озвучаването на порнофилми е сложна задача и изисква много качества и най-вече желязна концентрация", обяснява Пол Литъл, един от най-изтъкнатите порнопродуценти. Той изобщо не може да си обясни вълната от недоволство в интернет.


"Тази суетня не я разбирам. Едва ли има човек на земята, който да не знае, че повечето качествени филми се озвучават допълнително. Малко са продуцентите, които са готови да жертват обучение, нерви и много повторения, за да са достоверни откъм тембър. Наемаме хора и те вършат работата професионално и без грешки", продължава експертът по филми за възрастни. Освен трудна, професията озвучител на порнофилми не е и особено добре платена.


"Парите не са големи, наплива не е огромен. Най-често документи подават изпаднали безработни или пенсионерки", продължава Пол Литъл. Освен неплатена озвучаването е и доста сложна мисия. В допълнение на задължителното пъшкане, "актьорите" трябва своевременно да координират всички звукове, произлизащи от тласкащите се тела.
"Най-трудно се научих да озвучавам оралния секс. Едва ли някой може да си представи колко е трудно с палец да координираш звуците на огромен клатещ се член. Всяко несъответствие се забелязва и бие на очи. А да се координират и задавянията вече е изкуство", обяснява Анна Райтингс, професионална озвучителка на порнофилми от три години. За това време жената със глас, предизвикващ мощни нагони за секс, има зад гърба си стотици порнофилми.


"Озвучавала съм всички емблематични порноактриси, като започнеш от Джейми Брукс и стигнеш до Лиса Спаркс. Това си е работа като всяка друга. В началото се притеснявах какво биха казали съседите ми например, когато разберат какви мръсотийки правя на работното си място. В момента даже разказвам с удоволствие", продължава Анна. Тя е категорична, че за стотиците филми нито веднъж не се е възбудила в студиото, докато пъшка и стене.


"Просто няма как да се случи. Надявам се никой не си представя, че сядам, виждам хора, които се пипат и започвам да стена. Преди изобщо да стъпя в звукозаписното студио, дни наред гледам филма. Научавам го наизуст. В крайна сметка, когато се стигне до озвучаване, мозъкът ми е изцяло зает с координиране на звуковете. Повярвайте ми, секс е последното нещо, което ми идва до главата", обяснява трудностите на палавата си професия Анна.