Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Довчера той беше най-талантливият и скъп футболист в света, а днес е насилник и киберпират, който на всичкото отгоре се чупи лесно. Така горе-долу може най-простичко да бъде описано бедствието, в което се превърнаха личният и професионалният живот на бразилската суперзвезда.

И защо му се струпа всичко това на главата? Заради едното начесване на нагона. Младокът направи жестоката грешка да попадне в капана на закъсала за пари красавица. В началото тя му обещава незабравими изживявания в леглото, а в края на тяхната история иска да му свали десет кожи от гърба и да си оправи живота.

Може би е твърде пресилено да бъде атакуван яростно играчът на ПСЖ за неприятностите, затрупали го като мартенски сняг. В крайна сметка той е млад, красив, богат и център на женското внимание. Едва ли е и предполагал, че някоя от многобройните му фенки може да си позволи да го обвини в изнасилване. Само че точно това се случи и то в най-неподходящия момент.

Моделката Нажила Триндаде подаде жалба в бразилската полиция, че е била склонена от световноизвестния футболист да прави секс против волята си. Обвиненията на красавицата моментално се превърнаха в новина номер 1 за спортните медии по света. Самият Неймар в началото се опита да омаловажи случая и да обясни на света, че поредната златотърсачка е решила да използва името му, за да спечели пари и слава. Нещата обаче съвсем не изглеждат толкова безобидни и на бразилеца няма да му се размине само с добре обмислените обяснения на адвоката му. В момента срещу него тече разследване, краят на което е абсолютно неясен. Със сигурност звездата на ПСЖ вече започна да трупа сериозни негативи от скандала, но за това след малко.

Добре ще е да се проследи още веднъж хронологията на събитията във фаталната вечер. В първите часове след скандала Неймар направи фатална грешка и публикува чата си с моделката, за да се оневини. Вместо това си спечели още едно обвинение за киберпиратство. Според бразилските закони играчът е извършил престъпление, публикувайки личен разговор без съгласието на отсрещната страна. Съобщенията обаче са ценни от гледна точка на това, че хвърлят много добра светлина върху това какво се случва в хотелската стая.

Нажила започва да пише на Неймар, че твърде много го е чакала и вече губи търпение. Той й отвръща, че ще дойде след 15 минути и изпълнява обещанието си. Двамата правят секс и след това историята поема по два различни пътя. Според Неймар всичко е било доброволно, а Нажила е категорична, че е поискала сексуалният акт да бъде прекъснат в зародиш, но нейният гостенин е употребил сила, за да я принуди да изпълнява желанията му.

Двамата продължават да си пишат и на сутринта, а от съобщенията става ясно, че манекенката се е почувствала физически и психически наранена.

"Много добре знаеш какво си направил и как се отнасяше с мен. Всъщност ме насили! Въпреки че никой няма да разбере и няма да си говорим пак, ти го осъзнаваш. Господ е справедлив, не можеш да го измамиш. Надявам се никога да не почувстваш и половината от това, което аз", пише на Неймар красивата бразилка. Много скоро след това тя явно решава, че няма да изпълни обещанието си, че "никой няма да разбере" и отива да се оплаче в полицията.

Разследващите призовават и двамата да дадат обяснение. Разпитът на Нажила Триндаде продължава почти 6 часа и в края му тя припада от изтощение. Публиката се чуди дали наистина да й съчувства или да повярва на обвиненията, че всичко това е добре режисирана постановка с финансов мотив в главната роля.

Бразилските медии не губят време и започват да изкарват пикантни подробности от житието и битието на блондинката. Тя буквално е била изправена пред опасността да се озове на улицата, след като в продължение на месеци не е плащала наема на жилището, което обитава. Търсят я за пари от училището по изкуства, което май така и няма да успее да завърши.

"Искам да си плати за жестокостта, но не става дума за пари. Ако имах нужда от финансови средства, щях да избера далеч по-лесен път, за да си ги набавя", кълне се Нажила.

При Неймар конкретно става дума преди всичко за пари, и то за много пари. Скандалът се отразява унищожително върху космическите му договори с рекламодателите. Личните му агенти вече признаха, че клиентът им се е разделил по взаимно съгласие с няколко фирми, които доскоро са го ползвали да им бъде лице на продуктите.

Няма да бъдат подписани и вече уговорени договори за реклама покрай започващото първенство Копа Америка. Любимецът на стотици хиляди мъже и жени по целия свят в момента е персона нон грата в света на футболния бизнес и това неминуемо ще се отрази на банковата му сметка.

Неймар така и така вече е спечелил достатъчно, за да му стигне до края на живота. На него в момента по-големият проблем е нестихващата болка в десния глезен. Бразилският суперфутболист вече увреди сериозно връзки и беше опериран. Сега на същото място го боли по същия начин и някои се питат дали това не е началото на края на футболната му кариера. Лекарите поне засега го успокояват, че организмът му ще се пребори с контузиите и той отново ще се върне на познатото топниво.

Добре ще е да има и кой да излекува психиката на бразилеца, защото едва ли обикновеният човек може да си представи на какво напрежение и натиск е подложен 27-годишният играч. Да, славата има обратна страна и тя не е никак приятна за изживяване.