Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене


Какво наказание заслужава безотговорна детегледачка? Глоба, изгонване от работа и лоши препоръки. Или здрав секс?


Верния отговор дава едрогърдата порноактриса Лорна Морган. Преди да се заеме с филми за възрастни, тя е скромна самотна домакиня и майка.


Живее в едноетажна къща в родния град Кардиф, Южен Уелс. Съпругът є я напуска година след раждането на първородния є син Лео. Лорна започва работа в местната кръчма като сервитьорка. Работи до късно, и грижите за малчугана поема колежанка.
Една съдбоносна вечер прави от свенливата къщовница


ненаситна сексмашина


"Прибрах се по тъмно, а двугодишният ми син се скъсваше от плач в стаята си. Цялата къща беше абсолютна кочина. Ема, която бях наела да се грижи за момченцето ми, я нямаше нито в кухнята, нито в някоя от останалите стаи. Полудях от гняв. Изпаднах в истерия. Мислех си само как ще я уволня и няма да є дам никакви препоръки. И тогава я сгащих в леглото ми гола голеничка


потна и трепереща


С моята четка за коса в ръце", разказва Лорна Морган. Тя е на път да скъса седмичния чек на перверзната детегледачка. Докато не се решава на по-алтернативен начин да я накаже.


"Ема се притесни ужасно много. Започна да се извинява, гласът є затрепери. Нямаше време да се облече и стоеше разголена пред мен. Докато говореше, гърдите є потръпваха, а аз я гледах единствено в голите є бедра. Нещо в мен се пречупи. Приближих се към нея и се смъкнах на колене. Правехме секс без никаква представа за времето" - потапя се в сладки спомени порноактрисата.


След бурната нощ с палавата детегледачка Лорна така и не успява да се насити на прелестите на Ема. Двете започват неколкомесечна връзка. Правят секс непрекъснато и започват да се снимат с камера.


"Чувствах се все едно някой цял живот ме беше държал вързана и изведнъж съм успяла да се измъкна. Пред камерата вкъщи бях готова да опи-там всичко. Клипчетата не изглеждаха като порно. Бяха нещо красиво и безумно възбуждащо. Тогава ми хрумна, че с Ема можем да направим кариера и хиляди долари", продължава едрогърдата порноактриса. Детегледачката


отхвърля идеята


да се снима в порно. С времето отношенията им охладняват. След като връзката им се разпада, прелестната британка вече се намира на снимачна площадка за софтпорно филм. Огромните є гърди и разкрепостеността є пред камера правят успеха є лесен и предрешен. Едва след няколко филма тя прави фурор. Заради хилядите си фенове по цял свят Лорна не спира да се снима дори в напредналата си


бременност с близнаци


Бюстът є достига забележителните 119,3 сантиметра.
"Винаги съм била с гърди доста по-големи, отколкото на повечето жени. Около раждането станаха огромни. Определено си заслужаваше да ги показвам", продължава Лорна.


Макар да е в среднощните блянове на не един и двама, в леглото на разкрепостената брюнетка има място само за един. Тя отказва да разкрие каквото и да било около самоличността на сегашния си любим.


"Имам ужасно много фенове. Разпознават ме постоянно на улицата. Аз много харесвам работата си, но не искам и да си представя колко ще се черви приятелят ми, ако някой колега в работата му подметне с каква жена се е обвързал", обяснява Лорна. След пет години в порноиндустрията тя все още не е сбъднала най-палавата си сексуална фантазия.  "Представям си, че аз си спя необезпокоявано, а


непознат с качулка


на главата идва до леглото ми. Вместо да започна да крещя за помощ, го каня да легне в завивките ми. Правим секс, а той така и не си маха качулката", продължава Лорна.

 

За закуска

 

Според всички правила на здравословното хранене закуската е най-важното хранене за деня. Лорна не пропуска закуска. И може да се похвали с по-сладко меню от мюсли с мляко.


"Гълтам. И то винаги. Не спирам да се чудя на глезлите, които не го правят. Постоянно чета колко полезно е гълтането на закуска за целия организъм. Може би затова съм толкова свежа и здрава - заради диетата", казва палавата брюнетка.