Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Габриела Медарова СНИМКА: Радко Паунов/Архив
Габриела Медарова СНИМКА: Радко Паунов/Архив

Пловдивският районен съд постанови една година условно за Габриела Медарова, която, пияна и дрогирана, потроши десет коли и нанесе побой над студентка в нощно заведение. Наказанието е с 4 години изпитателен срок.

Магистратите наложиха на танцьорката и пробация, която се изразява в забрана да напуска жилището си от 22:00 до 6:00 ч. сутринта в продължение на 18 месеца. Освен глоба в размер на 800 лв. Медарова е  лишена и от правото да шофира за година и шест месеца. 

Според магистратите пробацията ще въздейства на танцьорката да се върне към семейството си и да отсее по-важните неща в живота. Тя щяла да я предпази и от средата, която й влияела недобре. 

Районният съд разгледа делото срещу Медарова по съкратената процедура, след като тя призна фактите, по които е обвинена. А те са: шофиране в нетрезво състояние и след употреба на наркотици, нанасяне на големи материални щети и причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди на 21-годишната Катя Андреева в нощно заведение. Танцьорката коментира, че е преосмислила важните неща в живота. Вече била друг човек. Не танцувала в нощни клубове и работила във фабрика за текстил. Тя прекъснала следването си, тъй като й били отнети студентските права. 

"Съжалявам за извършеното. Признавам се за виновна", заяви Габриела. Адвокатът й Орлин Търновалийски обясни, че след всичко това животът на клиентката му се е преобърнал и тя си е направила поука. Той допълни, че няма да обжалват решението.