Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Заплахата за България са оглупяването и промиването на съзнанието, а не илюзорната гей вълна

“Не на джендър идеологията в училищата, да обучаваме децата традиционно и електронно”, каза преди време лидерът на БСП Корнелия Нинова. Думите ѝ звучат като ехо, повторени и потретени от политици и превъзбудени потребители в социалните медии.

Някак рязко хора изведнъж започнаха да бълват страхотии как от Европа идват хомосексуалисти и джендъри (така и никой не определи какво е това последното) и ще опропастят децата на България. Сценарият започна да се повтаря непрекъснато, достигайки невиждани политически висоти. Вече дори проста анкета се ползва като оръжие за борба с джендърите или правителството - зависи от изходната позиция. Отговорите също са прости: “Брюксел ни го налага.”

Това реално е истинският сценарий, по който се водят хибридните войни, които

целят пълно

объркване на

обществото

И ликвидиране на нормалното разбиране за човешки ценности, защита на права, емпатия.

Като че ли тече някаква мичуринска промивка на обществения мозък - на размити и заличени етични норми лесно може да калайдисаш всякаква популистка пропаганда. Новият патриотизъм удобно отвлича вниманието от реалните проблеми в държавата и истинския дебат на Европа днес, който е именно ценностен - накъде върви съюзът, защо предстоящите евроизбори са важни, какви решения за следващите 5, 10, 20 години трябва да вземем като граждани на ЕС.

И докато повечето други народи опитват да защитят своето място в него, ние се бием в гърдите как ще защитим невинните деца от лошите гейове/джендъри/европеиди.

Всъщност нито Европа опитва да опропасти България с митичните джендъри, нито налага нещо, нито пък правителството иска да превърне децата в училищата в педерасти. Истината е доста по-тъжна. На 12-ата година от членството си в ЕС

България

тотално се загуби

в превода

на Европа

Защото всичко започва от немарливия превод на правила и документи, които вече са одобрени веднъж от българските министри в Съвета на ЕС и от българските евродепутати. Европа обаче все повече се превръща в злото, което иска да навреди на България.

Именно немарлив превод даде началото на джендър истерията миналата година. И хляб за множеството интернет тролове и откровени хибридни войници. В прословутата Истанбулска конвенция, която подпали целия пожар, английската дума “джендър” бе преведена като социален пол. Което на български език просто няма значение и дава възможности за всякакви интерпретации и хибридни атаки. Така и не стана ясно защо вместо “социален пол” в българския текст на конвенцията не бе записано “обусловени от пола социални роли”, което е доста по-точен превод на джендър. Но слабо познаване на родния език от анонимния чиновник преводач е много вероятно обяснение, щото проблемът с кадрите не се изчерпва само с недостига на шофьори, шивачки и инженери...

И атаката не закъсня. Първи я подхвана пиарът на военното министерство, бивш пиар на БНБ, евангелист, писател (който твърди, че Бог пише книгите му) и агент Абел на комунистическата Държавна сигурност. Именно той започна истерията около това, че Министерският съвет ще предложи на парламента да ратифицира Истанбулската конвенция, което обрича децата на България. След него атаката бе подета от работодателя му и министър на отбраната Красимир Каракачанов, бързо се присъедини и Корнелия Нинова. И изведнъж конвенцията срещу домашното насилие се превърна в основно оръжие за сваляне на правителството, което иска да опропасти дечицата. Междувременно половин дузина майки бяха убити при домашно насилие, а джендър се превърна в обида, която вече си разменят и хлапетата в детските градини.

От Александър Урумов тръгна атака и срещу Софийския университет през есента миналата година. Тогава СУ обяви курс “Политика на идентичността и различието”, а пресаташето на отбранителното министерство провидя хомосексуализъм в Алма матер. Университетът обаче за разлика от политиците не му се даде и препоръча на държавния чиновник да не нарушава академичната свобода и в общи линии да си гледа работата.

Пак Урумов откри и опасна джендър пропаганда в учебник по биология за девети клас, в който пише научно установения факт, че сексуалната идентичност се формира в зряла възраст.

В интерес на истината пресаташето на военното министерство отдавна не е единственият хибриден боец срещу джендърите. Темата се оказа благодатна и

заради

постоянните

гафове на

чиновниците,

и заради плиткоумието на журналистите, които с някакво перверзно удоволствие подхващат всяка такава информация.

Това е корицата на брошурата, която е била разпространявана в  училищата. Единственото смущаващо  в нея са  илюстрациите.
Това е корицата на брошурата, която е била разпространявана в училищата. Единственото смущаващо в нея са илюстрациите.

Чиновническо недоглеждане в един от въпросите на анкета до учениците предизвика една от последните истерии как Европа опитва да напълни българските класни стаи с хомосексуалистчета. Просто в анкетата има незадължителен въпрос за пол и възможност освен “мъжки” и “женски” да се отговори “друго”. По принцип

тази опция е

стандартна за

всеки европейски

формуляр,

защото в редица от държавите в ЕС друг пол е легално определение за хора, родени с медицинския проблем хермафродитизъм. Това опита да обясни и образователният министър Красимир Вълчев. Но хибридната атака вече бе тръгнала през сайтовете, а първият изстрел бе даден от партийния печатен орган на БСП. И само за два дни стана ясно и каква е крайната цел - не истински страх за психичното и сексуално здраве на децата, а отстраняване на двете зам.-министърки на образованието Деница Сачева и Таня Михайлова, а ако може и на самия министър. И то в момент, когато училищното образование наистина започна да се реформира. Бавно, но видимо то се модернизира.

Още неотшумяла тази атака, нов джендърски пушек обгърна хибридното бойно поле. Оказа се, че чиновници на здравното министерство са сътворили по-голяма глупост - раздали на деца в едно от училищата в Ямбол брошури за безопасна хомосексуална любов. По същество брошурата си е просто образователен материал какви са предаваните по полов път болести, какви са предпазните мерки (които между другото са валидни и за хетеросексуалните) и дава ценната информация, че презервативите за орална, вагинална и анална любов са различни. Всъщност в нея няма нищо нередно, вероятно илюстрирането с еротични снимки на прегърнати голи мъже е малко по-предизвикателно. Но нищо, което като информация да опропасти учениците.

Брошурите, отпечатани още през далечната 2006 г. (и с две допечатки през годините), са си напълно адекватни за истинското си предназначение - да се раздават в кабинетите за анонимно изследване за СПИН. Изобщо не са били предназначени за учениците, но пак някой чиновник е действал мърляво и хоп - нова диверсия срещу правилната полова просвета на децата.

Патриархалното българско общество очевидно е податливо на всякакви такива простотии. То

ще дере ризи

срещу “меките

китки”, но няма

да гъкне срещу

юмрука на

комшията, който

пребива жена си

Мачо българите са винаги готови да се подиграват на французите, че в държавните им формуляри вече нямало да пише “баща” и “майка”, а “родител 1” и “родител 2”. Но пък пропускат, че в българските документи и формуляри от поне 50 години в графите пише просто “родител”, даже няма №1 и №2, да не говорим за пол на въпросния родител.

Всъщност с хибридните атаки трябва да свикваме. Изборите наближават, ще се търси и под вола теле (е, това си е баш джендъризъм). И точно тук е истинската заплаха за България - хибридните войници, независимо дали са анонимни хейтъри във фейсбук, пресаташета, или партийни лидери, са в пъти по-опасни от джендърите. Младежите няма да станат хомосексуалисти, ако са зърнали снимката на мъжката двойка от брошурата, така както нашите политици, уви, не се превърнаха в Доналд Туск, като го гледаха отблизо цяло европредседателство.

Оглупяването и масовото съзнание, податливо на промиване, са българската лоша новина, не измислената гей вълна откъм Брюксел.