Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

След като притежавам короната, имам и други качества, не съм само един нос

"Нямам носа на кукла Барби, но това не ме прави урод или грозна - бе категорична пред "168 часа" новата Мис България. - Според мен има намеса върху снимката. Аз не мога да кажа, че съм най-красивата жена в България, но след като притежавам тази корона, имам и много други качества. Аз не съм само един нос, за който говори цяла България."

Според нея тя съвсем няма да е първата критикувана мис.

"Имаше много безумни коментари, които не ме обидиха, защото аз не съм човекът, за когото те говорят - казва тя. - За мен по-важното е, че страшно много хора, които изобщо не ме познават, ми писаха, за да ме подкрепят и поздравят."

По думите й в началото на годината тя се явила на конкурса "Лейди България" и го спечелила.

"Когато обявиха, че съм на първо място, същите тези хора, които в момента плюят и говорят срещу мен, тогава ме поздравяваха", спомня си Георгиева.

На въпрос как си обяснява победата, тя казва: "Аз се отличавах от другите момичета, защото съм от аристократично семейство, изключително добре възпитана. Все пак аз имам добър външен вид.

Не съм грозна

Нямам абсолютно никакви операции на лицето си. Нямам и ботокс дори."

По думите й има интервенция единствено на бюста, направена преди няколко години.

"Нямах абсолютно никакви гърди и прецених, че така ще изглеждам по-добре. Това определено не съм го направила за конкурса "Мис България", споделя Тамара.

Тя е дизайнер и е завършила Художествената академия, където преподава и нейната майка. Самата Тамара помага в семейния бизнес, свързан с изкуството - картини и стъкло. Също така се снима в различни телевизионни продукции и работи в моден бутик.

Тамара Георгиева с приятеля й Стивън Роуз.
Тамара Георгиева с приятеля й Стивън Роуз.