Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

АКО една истинска порнокралица ви каже, че светът става все по-извратен, май е по-добре да є повярваме. 34-годишната Тера Патрик знае какво говори.
Екзотичната брюнетка има зад гърба си впечатляваща еротична кариера: над 300 порнофилма, скъпо платени фотосесии в "Плейбой" и "Пентхауз", приз за най-сексапилна жена на годината, рекламен договор със световноизвестна фирма за луксозно дамско бельо, няколко порнооскара, всевъзможни други награди, включително и интернет признанието "Кралица на секса".
В едно от малкото интервюта, които Тера дава напоследък, тя прави безпощадна оценка на съвременния порнобизнес. Критиката є е, меко казано, смущаваща, тъй като луксозната красавица отдавна не е просто надарена еротична актриса, а собственик на голяма продуцентска къща, която бълва десетки порнозаглавия годишно.
Пред списание "Биг Д" Тера Патрик споделя, че днешната порноиндустрия е достигнала до точка, в която вече
трудно може да предложи
нещо наистина вълнуващо за своите потребители. Затова порното експлоатира човешката склонност към перверзии. Според нея най-яркото доказателство за това е еволюцията на аналното проникване във филмите за възрастни: "Преди 10 години, когато за първи път се снимах в порнофилм, малко актриси се съгласяваха на крайности отзад. Малцина позволяваха двойно и тройно анално проникване. Това звучеше прекалено извратено дори за колежки с богат опит. Днес момичетата са готови на всичко, за да блеснат. Не е необходимо да ги уговарят - те сами предлагат на продуцентите тези акробатични номера, за да спечелят евтина слава. Кажете ми честно, какво бихте си помислили за жена, която позволява да є правят такива неща?!", задава риторичен въпрос Патрик. Тя признава, че аналното проникване винаги се е радвало на засилен интерес от страна на зрителите и затова е било черешката във всяка порноторта/филм, но днес задръжките са паднали тотално:
"Не обвинявам никого. Знам, че продуцентите се опитват да запазят вниманието на публиката, която вече е
доста отегчена
Сега свирката и содомията не учудват никого!" - патетично възкликва Тера Патрик.
Наблюденията на порнокралицата не са безпочвени. Изследване на американската асоциация за наблюдение върху публиката на филми за възрастни е установила, че традиционното порно е изместено за сметка на все извратени, непристойни и грозни неща.
"Публиката е преситена и иска нещо различно. Продуцентските къщи са готови да є го дадат" - се казва в изследването.
Според самата Патрик явлението съвсем скоро ще придобие грандиозни размери и порното всъщност ще се превърне в безкрайно извращение.
"Аз няма да имам нищо общо с това!" - категорична е порнокралицата.

Любима поза
Запитана коя е любимата є поза в секса, Патрик отговаря: "Зависи дали става въпрос за правене на секс вкъщи или пред прожекторите на снимачната площадка. Ако е за филм - предпочитам кучешката, защото така тялото ми изглежда фантастично. Но ако правя секс вкъщи, обичам по-консервативни пози, например "мисионерската". В нея се чувствам истинска жена...", категорична е Тера.

От подиума до кревата
Тера Патрик не е просто порноактриса, а пример за това как една умна и красива жена може да успее в света, управляван от мъжките еротични фантазии.
Сексапилната американка вече е прекратила активната си кариера, но управлява бизнес с годишни приходи от десетки милиони долари. Едно от обясненията за необикновения є сек- сапил е фактът, че в нея тече тайландска, холандска и английска кръв. Г-ца Патрик е магистър по микробиология. Завършила е също колеж за медицински сестри. На 18 години бяга от дома на родителите си и се записва в школа за манекенки в Ню Йорк. Там едновременно следва в университет и работи като фотомодел. На 24 години Тера Патрик вече е знаменитост. Става момиче на месеца в лъскавото списание "Плейбой". Влиза в порноиндустрията през "парадния вход" - като скъпоплатен и ухажван от продуцентите
еротичен модел
Дълго време е уговаряна от култовия режисьор Андрю Блейк да участва в негов филм. Съгласява се, но с условието да не прави секс с проникване. Появява се чисто гола пред камерата, след което влиза в кристално чисто езеро и мастурбира сред водни лилии и плуващи лебеди. За този софт порнофилм Андрю Блейк получава няколко престижни награди за операторско майсторство, а Тера Патрик привлича вниманието на "истинските" порнопродуценти. Следва главоломна кариера, в която задръжките на Тера постепенно падат и тя приема роли в откровени хардкор продукции, в които гълта семенна течност, участва в групов секс и дори позволява да я нанижат анално. През 2003 г. Тера Патрик се оттегля временно от порноиндустрията и създава своя агенция за фотомодели. "Искаше ми се да науча момичетата и момчетата, които мечтаят за лъскава еротична кариера, да знаят цената си. Порното дава много, но и отнема, ако не знаеш как да се пазиш. Пред очите ми много мои колежки се превърнаха в парцали заради евтината слава", споделя няколко години по-късно Тера Патрик. През 2003 г. тя среща и бъдещия си съпруг, рокмузиканта Евън Зайнфелд от метъл групата "Биохазард". Между двамата
пламва любов от пръв поглед
През 2004 г. щастливата Тера Патрик споделя: "Евън е най-хубавото нещо в живота ми." Красивата брюнетка дори се отказва от порното заради него, но в крайна сметка ексцентричният Евън я уговаря да снимат заедно хардкор филм. Така през 2005 г. двамата създават собствена продуцентска къща и участват в общ порнофилм. През 2006 г. Тера е категорична: "Евън не ревнува. Той знае, че когато се чукам с други мъже пред камерата, за мен е просто работа, не влагам чувства..." Приказката обаче неочаквано приключва през есента на 2009 г., когато Тера Патрик и Евън Зайнфелд официално обявяват развода си. Днес Тера ръководи собствена продуцентска къща.