Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

След толкова много време на чакане, една от може би най-успелите съвременни български групи издаде първия си албум.

Jeremy? продължават да завладяват родната сцена с непоколебимия си саунд и истински рок.

Точни като по часовник, миналия четвъртък те направиха представянето на тавата пред препълнения Терминал 1. Клубът буквално се пукаше по шевовете, а събитието беше разпродадено ден преди да се състои.

Толкова бързо минава времето в присъствието на Jeremy?, че не усещаш кога момчетата са изсвирили всичките 10 брилятни парчета от албума. А очите им са изпълнени с благодарност - към присъстващите и към хората, които са им помогнали да тръгнат стремглаво по стълбичката към върха.

Гости на събитието бяха Dead Men’s Hat, които подгряха публиката за героите на вечерта така, както си трябва, Бойко Кръстанов, който прояви своите музикални способности, и Свилен от “Остава”, който посъветва публиката да си купи албума, защото "да теглиш нелегално музика на български музикант е все едно да крадеш от болен".

Песните се нижат една след друга King Kong, oo Wrong to Get it Right, Just Like The Rolling Stones, Hope…

Въздухът е изпълнен с истински Rock&Roll, а сякаш всеки един от присъстващите е част от създаването на нова ера.

И след всичката тази бира, пот и китари не можем да не припомним успехите зад гърба на Jeremy?, а и тези, които им предстоят.

След като бяха избрани за подгряваща група на Queen не само в България, а и в още две страни, сякаш те се забързаха по пътя на успеха и станаха първи в международен конкурс за текст на песен. Обявиха и участието си на редица големи фестивали, като един от тях е заемащият първо място на Балканите Exit.

Не можем да не сме съгласни с думите на Росен Карамфилов, които се крият зад обложката на тавата, изработена от Кольо Карамфилов: "Докато вървим по въжето на животите си с бавни крачки, времето минава и ни променя. Само музиката остава."

Jeremy? са големи, талантливи, земни и определено ще оставят следа в историята на българския рок.

А аз ви съветвам - купете си албума, не крадете от родните музиканти. Със сигурност няма да съжалявате.