Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Този кадър е от 1995 г. Тук се опитвам да запазя относително хладнокръвие в компанията на холивудската знаменитост Дженифър Тили, която същата година бе номинирана за Оскар за поддържаща женска роля във филма на Уди Алън "Куршуми над Бродуей".

Може и да не личи, но съм на предела на силите си и на косъм от това да загубя невъзмутимото си самообладание. Не толкова заради звездната слава на Дженифър, колкото заради неповторимия анимационен тембър на гласа ѝ. С него, особено когато целенасочено поиска да се прави на миловидна старлетка, тя би могла да разконцентрира и бездушно парче поцинкована ламарина.

Тогава все още не знаех нищо за професионалните ѝ умения да се преструва по гениален начин, за да печели на карти. Мислех, че го прави, просто защото е добра актриса. Днес Дженифър Тили е сред най-впечатляващите играчи на покер, които Холивуд някога е познавал.

Извадих тази снимка на Румяна Тонева от архива, за да спазим традицията, наложила се на рождения ден на "24 часа", спомняйки си за миналото с добро. Вероятно предстои да напиша повече подробности с наближаване на лятото, за да отбележа моите 30 години работа във вестника, който днес празнува 33.

*От фейсбук