Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лидерите на ПП-ДБ застанаха заедно пред медиите, за да представи акад. Николай Денков управленска програма и кабинет.
Снимка: НИКОЛАЙ ЛИТОВ
Лидерите на ПП-ДБ застанаха заедно пред медиите, за да представи акад. Николай Денков управленска програма и кабинет. Снимка: НИКОЛАЙ ЛИТОВ

ПП предлагат състав на правителство от кукли на конци. Жалко. Оказаха се несхватливи. Не разбират нуждите на страната. Криво са си направили сметката.

Отдавна е време президентът да връчи мандат на ГЕРБ-СДС. Измина месец от изборите. Туткането му е по сценарий. И това е лош сценарий за България.

Коалицията победител на изборите е задължена от вота на своите избиратели да предложи премиер и състав на правителство. Това е нейният дълг към България. Дългът на ПП и останалите загубили изборите партии е да решат дали да подкрепят това правителство за доброто на страната.

Ако не го сторят кризата ще продължи. Правителство от типа "Попов" не е решение, защото то би легитимирало единствено политическото задкулисие. Така беше през 1991 г. Правителството "Попов" спаси от отговорност виновните за тогавашната икономическа криза. Същото би сторило и сега такова правителство.

Принципните и честни спрямо избирателите решения са за предпочитане пред неморалните политически комбинации.

От Фейсбук.