Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЛЮБЕН ДИЛОВ-СИН
ЛЮБЕН ДИЛОВ-СИН

В този запис се вижда, че най-лъганите в тази четворна коалиция са "Има такъв народ". На тях по едно време просто им писна, всеки има предел на нерви, а Слави Трифонов не се слави с дълъг фитил.

Така депутатът от ГЕРБ Любен Дилов коментира в предаването "Тази неделя" по Би Ти Ви записа от заседанието на ПГ на ДБ, с който Христо Иванов  предизвика гнева на Трифонов и той напусна преговорите на нов кабинет.

Разбра се колко много ръце едновременно могат са хванат бухалката КПКОНПИ, тя трябва наистина да е много голяма, заяви Дилов. Другото, което станало ясно от записа, били проблемите в междуличностните отношения в доскорошната управляваща коалиция.

Той призна, че и в коалицията ГЕРБ -СДС също има горещи страсти, но винаги мнението на доминиращата голяма формация било по-важно.

Според него Слави Трифонов бил прав за политическото лицемерие - говори се за кризи и политики, а всъщност спорим за постове, КПКОНПИ, министри.

Дилов обясни, че заседанието на депутатите от ДБ било излъчвано по парламентарния канал. Лидерът на "Гергьовден" вярвал на Христо Иванов и затова смята, че изборите ще са на 16 октомври, както казва Иванов в изтеклия запис.

"Надявам се народът най-накрая да гласува за тези, които могат да се справят с кризи, тези не могат - те ги създават", смята Дилов и посочи в заключение, че смята да участва на фестивала на пясъчните фигури със скулптура на тема: Корнелия Нинова задържа мандата.