Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ицо Хазарта с най-малката си дъщеря
Ицо Хазарта с най-малката си дъщеря

Бейби бумът вероятно ще продължи и догодина

Ако има едно хубаво нещо, което пандемията ни донесе, това е бейби бумът. За втора поредна година се отчита ръст на бебетата, появили се на този свят. Увеличава се и броят на звездните наследници, които проплакаха през 2021 г.

Ицо Хазарта има

трета дъщеря

2021-а безспорно бе интересна и пъстра година за Ицо Хазарта. Освен че бе жури в “България търси талант” и стана депутат от управляващата партия “Продължаваме промяната”, рапърът ще запомни тази календарна година и с появата на третата си дъщеря. Юлия пое първата си глътка въздух на 1 март, а гордият баща съобщи новината в социалните мрежи. Христо Петров, както е истинското име на популярния рапър, има още две дъщери – Аделина и Лора.

Тервел Пулев се

сдоби с трети син

Самуил Тервел Пулев се появи навръх Благовещение и допълни рода Пулеви с още едно мъжко присъствие. Момченцето е син на боксьора Тервел Пулев и жена му Диана – бивша националка по волейбол. Двамата имат и още две момчета – Калоян и Аспарух. Тервел, който произлиза от многодетно семейство с много момичета (7 деца, от които само той и Кубрат са момчета), би искал да има и дъщеричка, но това е “Божа работа”, както самият той казва.

Радина Кърджилова

и Деян Донков

отново имат син

След тежък ковид и трудни последни дни на втората си бременност актрисата Радина Кърджилова даде живот на малкия Йоан. Момченцето проплака в пловдивска клиника на 23 март, а първите думи на Кърджилова след раждането били: “Искам още едно дете”. Йоан има двама батковци – Христо, роден от Радина Кърджилова, и Деян-младши, плод на връзката на Донков с колежката му Анастасия Ингилизова.

Мария Илиева също

роди за втори път

Хитовата певица Мария Илиева стана майка на момиченце през лятото на 2021-а. Дъщеря ѝ носи името София, а неин баща е Александър Междуречки, син на бившия кмет на София Петър Междуречки. Илиева има 3-годишен син – Александър, от своя предишна връзка. Неслучайно това е любимото име на певицата, след като го носят и двамата ѝ мъже вкъщи.

Никол Станкулова

има втора дъщеря

Андреа се появи в края на октомври и така в семейството на хубавата синоптичка от Нова телевизия има още едно чаровно попълнение. Преди 3 години тя и мъжът до нея – Теодор, станаха родители на Теа, която към днешна дата е горда кака на малката Андреа.

Никол Станкулова не публикува снимки с децата си в социалните мрежи, но с фотография, на която държи детска рокличка, намекна, че очаква втора дъщеря.

Симона Загорова

направи Глория баба

Кой би си представил, че секссимвол като Глория, на която много жени могат да завидят на младостта и финеса, с радост ще се нарича баба и ще сменя пелени? През февруари тази година изваяната фолк певица получи приза “Баба” от дъщеря си Симона Загорова, която в знак на признателност и обич кръсти дъщеричката си на истинското име на майка си – Галина. Момиченцето е плод на краткотрайната връзка на Симона и приятеля ѝ Даниел, които само няколко месеца след появата ѝ се разделиха. Но пък родителите останали в добри отношения, а и баба Глория обещава да се грижи за малката си съименничка, когато Симона е по участия. Малката Галина вече е звезда и в новия видеоклип на мама и баба. Дни преди Коледа двете пуснаха видео към песента си “Чудо”, в което включиха много свои близки, но безспорно най-важната сред тях е тя.

Ахмед Доган стана

дядо и на момиченце

Ноел проплака на 10 март и така обогати семейството на известния политик Ахмед Доган с още едно красиво женско присъствие. Тя е дъщеря на сина на Доган – Демир, и снахата Памела. Ноел има и батко – Адмир, който вече е на 3 години.

Поли Генова вече

има и дъщеричка

Две години след като роди сина си Даниел, певицата Поли Генова стана майка и на момиченце. В края на ноември тя даде живот на Леа Катрин само часове след като презентира новата си песен Na-Na. През лятото на тази година Генова имаше още един повод за щастие – тя получи предложение за брак от дългогодишния си партньор и баща на децата ѝ – Джоузеф.

Фики също

прегърна дъщеря

Еслем е новото попълнение в музикалното семейство Стораро. На 21 август Фики стана баща на момиченце, с което го дари съпругата му Гюлджан. Двамата имат и син – Тони-младши, който се роди през февруари 2018 г. Първородното им дете е кръстено на бащата на Фики – Тони Стораро, който също е звезда във фолк бранша. Еслем е първото момиче в рода Стораро от няколко поколения насам.

Криско стана

и мъжки татко

Малко повече от година след като прегърна за първи път дъщеря си Амая, рапърът Криско се сдоби и със син. През март половинката му Цвети го дари с втора рожба, която кръстиха Даниел. А таткото не просто се е вълнувал от появата на новия наследник, а и е присъствал на раждането.

Това става ясно от негови снимки с току-що роденото бебе. Само дни преди това двамата с майката на децата му казаха в интервю, че заради малката разлика на децата и първото секцио, се налага бебе №2 също да бъде изродено с операция, а Криско гордо заяви: “Аз не само ще бъда там, а и ще “прережа лентата”.

Деси Бакърджиева

с рожба след

загубата на

голямата си любов

Най-голямото щастие и най-неутешимата мъка се стовариха в живота на обичаната актриса Деси Бакърджиева. Само в рамките на месеци тя среща своята ученическа любов - Филип, възкръсва любовта им, той предлага брак и очакват обща рожба. Щастието обаче им се изплъзва, когато той е покосен от COVID-19, докато живее в чужбина и умира там, без да може да прегърне за последно любимата си Деси и момиченцето, което очакват. Бакърджиева също не може да го изпрати в последния му път заради напредналата бременност и противоепидемичните мерки. Знае обаче, че Филип много искал да има дъщеря с името Вивиан, и сбъдва мечтата му, макар и посмъртно. Малкото момиченце и порасналата вече дъщеря на актрисата – Анна Мариа, са най-голямата опора.

Алекс Кръстева

роди Виктор

Най-вълнуващата есен бе тази за водещата на “Тази събота и неделя” по Би Ти Ви Алекс Кръстева. Причината е появата на сина Виктор точно в деня на християнското семейство – 21 ноември. В края на лятото тя слезе от екран и сподели, че я очаква интересна есен, намеквайки за щастливото очакване. Миналата година Кръстева се омъжи за любимия си Владимир.

Две момчета

за една година

подари Нанси

Карабойчева

на съпруга си

Само 10-ина дни преди първия рожден ден на големия си син – Матей, Мис България 2013 Нанси Карабойчева-Димитрова роди втори – Йоан, и така зарадва неимоверно съпруга си, волейболиста Добромир Димитров. Двойката признава, че много искала да има две деца и макар второто да се е получило доста скоро след първото, се чувства много щастлива.

Любомира Казанова

роди дъщеричка

на годишнина от

олимпийския си

медал

Пет години след спечелването на олимпийския бронз на същата дата – 21 август, златното момиче Любомира Казанова се сдоби с първата си рожба. Тя роди момиченце, което заедно със съпруга – гребеца Александър Александров, нарекоха София. Двамата спортисти са заедно от няколко години, а през 2018 г. се ожениха.

Ева Веселинова

има близнаци

Не едно, а две бебета огласят дните и нощите на журналистката от “Господари на ефира” и “На кафе” Ева Веселинова. Борис и Стефания се родиха през април и внесоха двойно щастие в дома , но и двойна грижа. Бебетата са с различни режими, за да може майката да е максимално полезна и отдадена на всяко от тях поотделно. Съберат ли се – проявяват все по-голяма привързаност един към друг. Тя крие кой е бащата на близначетата, но казва, че Борис е любимото му име, Стефания пък било любимото на Веселинова, така избрали имената на децата си.

Филипа Иванова

чете приказки за

лека нощ вместо

централните новини

Новинарката на БНТ от няколко месеца замени бланковете в нюзрума на телевизията с детските книжки, защото вече е майка на Филип. Тя и съпругът Ивайло се ожениха през есента на миналата година, а през март станаха родители. В последните години Филипа Иванова бе водеща на централната емисия новини в телевизията майка, съпругът й също работи там.

Надя Иванова

роди син

Актрисата от “Сънибийч”, която преди години стана популярна като Надя от “Елит”, на 11 март роди момченце. Тя и бащата – сценаристът на Слави Трифонов Драгомир Петров, избраха победоносното име Георги за първата си рожба. Въпреки скорошното раждане Надя ще участва във втория сезон на сериала “Сънибийч”, който ще се излъчи догодина по Би Ти Ви.

Ася Капчикова

има трето бебе

Мис Плеймейт Ася Капчикова роди близнаците Ианик и Ивиан миналото лято, а през ноември тази година даде живот на още едно бебе. Засега тя крие както пола на бебето, така и името, и бащата на трите деца също се пази в тайна. В чат със свои последователи в социалните мрежи плеймейтката разказва, че се възстановява много бързо след ражданията, че втората й бременност, макар и скоро след първата, била планирана. Близнаците били с железен режим и за отглеждането им помага бавачка, което позволявало на младата майка да има време и за себе си.

Аксиния, която нашумя с участието си в музикалния формат Star Academy през 2005 г., роди втори син през пролетта. В момента тя живее в САЩ, където роди и двамата си синове – Виктор Бенджамин през 2019 г. и Захари през 2021-а. Очаква се

щъркелът

да навести

съвсем скоро

и още немалко популярни личности. Радостната новина вече официално е обявена от бъдещите родители, а благата вест предстои да се разбере.

Гери Малкоданска слезе от ефира на Нова телевизия в началото на есента и също като колежката си Никол Станкулова скоро ще прегърне втората си рожба. Тя не афишира нито първата, нито втората си бременност, но се знае, че и тази вече е към края си. В своя телевизионна изява мъжът до Малкоданска - Алекс Ковачев, издаде пола на очакваната им рожба – момиче. Малката госпожица ще има батко – Лео, който вече е на 3 години. Ковачев има и по-голяма дъщеря от предишна връзка.

Певицата Йоанна Драгнева и любимият Мирослав Димитров избраха важен ден да съобщят, че очакват нов член на семейството си. Навръх втория рожден ден на дъщеря си Аннмари те публикуваха в социалните мрежи фотография, на която държат ехографска снимка. Бебе №2 се очаква през февруари и вече са избрали име за него, което Йоанна сънувала още в началото на бременността си.

Фолкпевицата Джена обяви с видеоклип, че е бременна отново. Тя и съпругът Атанас Стоев-младши вече имат един син, който носи името на баща си и дядо си – Атанас Стоев (създателя на оркестър “Канарите”). Във видеото към песента “Чуй ме” личи наедрялото коремче и феновете на певицата вече подозираха новината за бременността . След много въпроси към Джена тя го обяви официално и с фотография, на която държи ехографски снимки. Засега обаче сем. Стоеви крият от какъв пол е обитателят на коремчето и кога се очаква да се роди.

Колежката Емилия също потвърди отдавна подозираната новина, че ще става отново майка. Тя го направи с 3D макет на бременна жена в социалните мрежи, а под фотото написа на английски: “85% и продължава да се зарежда”. Явно певицата е в доста напреднала бременност и съвсем скоро ще дари съпруга си Жорж Башур с нов наследник. Емилия има две деца от връзката си с Коко Динев – Иван и Мира. Башур също има деца от предишен брак.

Бременна ли е Сантра, бе една от мистериите на последния сезон на тайнственото шоу на Нова тв “Маскираният певец”. Журито до последно мислеше, че талантливата певица се крие под маската на Госпожицата, но предположението, че е бременна, ги накара да се откажат от тази идея. Да, Сантра наистина е бременна, научи “24 часа” от свои източници и май очаква момиче съвсем скоро.

Калина и Емил от предаването за влюбени на Нова тв “Един за друг” обявиха в социалните мрежи, че очакват първото си дете. Скоро след това показаха и красива фотосесия какъв е полът на наследника им. На фотографиите Калина е облечена в синя рокля и държи сини балони, което означава, че в утробата расте момченце. В статус в социалните мрежи двойката написа, че очакват мъжка рожба – нещо, за което Емил мечтаел.

Тервел Пулев, двамата му синове и Диана, преди да роди третото им момченце.
Тервел Пулев, двамата му синове и Диана, преди да роди третото им момченце.
Никол Станкулова вече има две момиченца.
Никол Станкулова вече има две момиченца.
Ева Веселинова с близнаците
Ева Веселинова с близнаците
Поли Генова вече има и дъщеричка.
Поли Генова вече има и дъщеричка.

Мария Илиева с бебето София
Мария Илиева с бебето София
Глория стана баба.
Глория стана баба.