Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Служебният здравен министър д-р Стойчо Кацаров
Служебният здравен министър д-р Стойчо Кацаров

Защо да влизам като частен пациент. Аз мога да отида, когато ме повикат. Заради това съм се явил на 23 януари. Това беше събота. Защо, като някой ми прави услуга, ме вика 10 дни, след като е изтекъл срокът. Защо да не мога да получа изследването, което се плаща от НЗОК, попита служебният министър Стойчо Кацаров по Нова телевизия по повод скандала с "Пирогов".

"Аз имам право да получа безплатно скенера. Аз трябва да получа документ, за да го платя. Аз дори не съм разбрал, че ми е правена услуга", допълни той.

Той категорично отрича да е знаел, че му пускат пътека, както твърди доц. Атанасов. Той показа и цялата медицинска документация. "Всичко това е фалшиво. Аз съм бил само една събота и ми е направен скенер и ми е взета кръв. Не са ми давали никакви лекарства. И го показвам през вас", допълни той.

"Директорът на болницата носи отговорност и той я понесе. Защото това са 402 случая. Как се прави услуга с парите на другите?", допълни той.

"Бил съм на един скенер и не съм лежал. И на 1 март поисках документацията. Нямам проблем да го платя. Няма как да е нормална тезата, че ние вземаме 2500 лева, за нещо струва 100 лева", каза той.
Според него стои дори е фалшифициран подписа му на декларацията за информирано съгласие.

Според него ГЕРБ е забатачил цялото здравеопазване. Кризата с коронавируса също не била управлявана правилно.

172 000 ваксини ще бъдат предоставени на Бутан, за да не бъдат изхвърлени. Ще бъдат забавени и доставки.