Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Как да открием мъжа на своите мечти и какво да правим после с тоя боклук?!

Защо мъжете не искат да се женят, кои са грешките, които, ние, жените, правим:

1. Привързваме се! Ама, той ни обърнал внимание, поканил ни на две срещи и ние вече го обичаме…. Ние сме готови на всичко за него! Той е единствен!!! Не се привързвайте, докато той не докаже, че би убил заради вас!

2. Отнемаме му правото да ни ухажва, да се бори за нас. Като се привързваме бързо, на него - мъжа, му става удобно. Не забравяйте, че няколко стотин хиляди години, създанието, наречено мъж, е било ловец. И при него този инстинкт е мноооого силен. Като му отнемаме правото да се бори за нас, да ни преследва, да ни ухажва - като му се подлагаме, ние се представяме като лесна плячка. А, коя е лесната плячка? Мършата, умрялата, тая, които само чакалите я ядят….

3. Не си даваме висока цена! Не поставяме изисквания, за да ни има в живота му. Ама, няма значение това, че не сме неземни хубавици и не сме в първа младост. Посланието трябва да е, “Аз съм инвестирала много в мен, постигнала съм много и който е бил с мен, е бил ПРИВИЛИГИРОВАН!”. Ти кой си, че да ме искаш? Докажи ми кой си!

4. Фокусираме се само върху един! Не! Докато, той не ни ДОкаже (не просто каже), че той е сериозен, че ние сме също толкова значима за него, никаква ексклузивност! Продължаваме да си излизаме и да се забавляваме с други мъже, и не се чувстваме длъжни да го крием или да се оправдаваме!

5. Изпълняваме функциите на съпруга без да сме такава: - Редовен секс; - Грижим се за него, готвим му; - Живеем заедно. Ми, той тогава за къв да се жени като така и така ние му даваме това, което би получил чрез брака?

6. Играем го “Ледената кралица” - не го хвалим, не му гъделичкаме егото, не се възхищаваме кЪв герой е (нищо, че не може да си върже гащите).

7. Бързаме!!! Той ни поканил два пъти на нечеря, ние вече го виждаме като баща на децата ни…. Не става така! Хубавите неща изискват време! И опознаване!

8. Изискваме! Притискаме го!!! Мъжете обожават да ни доставят удоволствие. Вместо да му тропаш с крак, “искам това или онова”, размажи му се, “ахххх, котьооооо, ама нещо такова ще ме хвърли на седмото небе!”.

9. Откриваме му се! Нашите баби казваха, “мъжът трябва да те знае от кръста нодолу!”. Не трябва да знае какво е в главата ти, какво мислиш! Как ще реагираш. Бъдете загадка. Не му се разкривайте изведнъж.

10. Не разбираме мъжката психика! Мъжът го интересуват три неща: Секс (потомство), Уют и Комфорт. Секс - класна, добре изглеждаша и най-вече желана жена. С която да се фука! И да му гъделичка егото. Уют - да е нахранен (много важно - “мусака” условието), обгрижван (във всеки един мъж се крие маминото синче). И комфорт - да му доставяте приятни емоции, да му е забавно и едновремевно спокойно с вас….

11. Подплашваме го! Още преди той да се е обвързал психически, емоционално и физически, ние почваме да изискваме от него, “ама, погрижи се за това, плати ми онова, реши ми тия проблеми!….”. Това може да стане само, след като сте доказали, че има какво да предложите - нещо значимо в замяна - грижа за деца, супорт, грижа за него, лоялност, доставяте му удоволствие... Колкото и грубо да звучи - че той има някаква полза от вас!

12. Ставаме зависими от него - емоционално, материално, психически. Не сме щастливи, ако той не е край нас. Разчитаме на него за разходите си. Не сме си самодостатъчни!

Ми, това е! Само някакви си 12 стъпки към успешния брак 

*От фейсбук!