Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Властта е като огнена ризница. Който я носи с достойнство и честност, с чувство за дълг, за него тя е като огнен щит, който го предпазва. Но поддаде ли се на Егото си, на гордостта и алчността, на ламтежа за още власт, ще го изгори до пепел.

Султан Сюлейман

Защото е имала така мислещи Държавници, за това Турската империя е била велика и дори днес Държавата им продължава да просперира политически и икономически, а ние се лутаме от робство към робство. Първо Византийското - 200 години, после Турско - 500, Съветско - 45, Сега, повече от 30 - американско...

Тайно е приет закон от Парламента, че всеки един български гражданин или пребиваващ на българска територия, може по искане дори на най-ниска американска институция, да бъде екстрадиран и съден там, ако преценят, че е нарушил някой от техните им закони, дори и никога тоя човек да не е бил отвъд Океана. Спомняте ли си една българска жена, майка на няколко деца, как за малко преди години щеше да бъде, не без благословията на бг институциите, насила екстрадирана в щатите и грозяща я затвор от 20 год. само защото си е изкарвала хляба във фирма, която е продавала по цял свят лекарства, някои от които са забранени, забележете, само в някои от техните им щати?.... Добре, че хората се надигнаха тогава и защитиха тази българска майчица.

Предлагам, направо да въвеждат от 8-ми клас "Основи на американското законодателство", както и кратък преглед върху законите във всичките им 50 щата. Ааа и федерален окръг ДиСи Уошингтън!

Да ни е честито новото робство! А до тогава да се молим Бог да ни дари някой ден с Държавници като Султан Сюлейман!

*От фейсбук!