Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пловдив тупти с едно сърце ??Най-известният Митко в града под тепетата, бит и унизен, тази вечер почувства какво е любов. Стотици го подкрепиха, скандираха и изкупиха чорапите му. Пловдив е просто страхотен. Митко е скромно и добродушно момче, което е бедно, и за да оцелее в този труден живот Митко не обира хора и не краде от домове, а продава чорапи на минувачите в централната градска част на Пловдив, ето защо толкова много местни хора го познават лично или поне го знаят кой е, защото са го виждали доста пъти.

Това, което прави приятно впечатление на пловдивчани, е, че Митко не е озлобен от сиромашията си и не досажда с нахалство към минувачите, а точно обратното - той е добродушен, скромен и отзивчив при нужда да помогне, и с тези свои положителни качества момчето спечелва симпатиите на съгражданите си, които го възприемат като местна колоритност и любимец на уличния живот в Пловдив. И така година след година момчето става най-известният Митко в града под тепетата.

Вчера собственик на питейно заведение забрани на Митко да минава по уличката пред обекта му. Насила иззе от Митко стоката му и демонстративно я разпиля на земята, след което удари момчето по главата, и само бързата намеса на сервитьорите от съседния бар предотвратиха по-тежък побой.Оказа се, че побойника вече е осъждан преди за други престъпления. Казва се Ивайло Пенов и е управител на заведението с име "YellowDot" в квартал "Капана" в центъра на Пловдив.

Този Ивайло не е истински пловдивчанин. Той е варненски адвокат. Съден за мошеничество и обсебване, заради което е отнето правото му да е адвокат. Напуска Варна, защото там яко се е изложил с куп създадени от него проблеми, и се пробва в Пловдив да пробие, понеже пловдивчани не знаят що за човек е.

*От фейсбук!