Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Д-р Петър Москов
Д-р Петър Москов

Кубрат Пулев сам ще обяви решението си дали влиза в политиката. Това заяви лидерът на КОД и бивш здравен министър Петър Москов след като регистрира в ЦИК коалицията между КОД, БЗНС и БДФ за предстоящите избори. Според него Пулев може да вкара нова енергия в политиката.

Само преди 3 дни той се срещна с професионалния ни боксьор с предложение да се включи в предизборните листи на КОД. Пулев обаче не прие поканата веднага, а обеща да даде отговор до 25 май. Все още обаче Пулев не е правил изявление по въпроса.

"Имахме дълги и смислени разговори с Пулев и неговия екип. За мен дълбочината целите и смисъла на тези разговори беше учудваща. Водихме диалог с много други десни смислени хора, които да влеят нова енергия. Ако повторим пак същия парламент, рискуваме да отидем отново на избори", каза още Москов.

"Недъг на предишния парламент беше липсата на истнска десница, липсата на консервативна, национално отговорна, дясна политическа линия и вероятно това е една от причините, поради които беше по-скоро цирк отколкото парламент", зачши още той.

Отреюе да е шъзмовна коалицич между КОД и ВМРО, макар че преди изборите е имало диалог с патриотичната партия.