Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Завръщането на Жан Виденов в политиката изненада средностатическия Български избирател!

Крайно неподготвен за новите икономически реалности след 10 Ноември 1989 г., Виденов оглавява нереформираната БКП, единствено сменила името си на БСП, а в периода Януари 1995-Февруари 1997, оглавява Правителството на БСП.

Правителство, запомнено с безпрецедентна икономическа катастрофа на Страната ни, на хиперинфлация, Банковия обир от зараждащите се "леви капиталисти", Финансови пирамиди, "Лошите" кредити, раздаване на 36 милиарда лева на губещите предприятия, лошо управление на Вънщния дълг, намаляване Кредитния рейтинг на България и т.н. Демонстрация на една ултра лява политика, довела до колапса на Съветския "Лагер" и Комунизма по Света.

Днес Жан Виденов е преподавател по Икономика в Пловдивски Колеж?! Подготвя кадри за новата Световна лява революция, "Медресе" "Че Гевара"...

Веднаж употребен от псевдо Социалистите, днес отново е готов да бъде използван в услуга на Русия, не забелязвайки че тази страна съвсем не е онази Русия на "братушки", подклаждаща Световната червена революция, а на най-върл Феодално-Олигархичен капитализъм, експлоатирайки собствения си народ по начин, непознат от Маркс и Енгелс.

Явно кукловодите от бившото ДС /на което Виденов е бил сътрудник/, търсят личност да обедини левите лумпени, останали извън БСП, и малките националистически партии.

Опитът ще излезе неуспешен, тъй като това е не голяма радикална група, на която всеки и всички са виновни за собствената им некадърност да посрещнат предизвикателствата на живота.

На 28 год. може да си все още наивен, но на 62 год. да те подхлъзват отново, говори че това е човек, далеч от всякакви реалности. Сигурно ще изживее голямо разочарование, но така е когато израснеш в Комсомолските лаборатории и учиш в Съветски университет за верни Комунистически кадри.

Е, кукловодите със сигурност ще са доволни, очаквайки пълна победа на "Лявото политическо пространство".

Да му мисли Другарят Виденов...

От фейсбук