Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков - Мика, избухна с възмутена публикация. В своите профили в инстаграм и фейсбук тя пусна вариация на най-известната снимка на легендарния революционер Ернесто Че Гевара, чието лице е заменено с изображението на маймуна. Фотосът е придружен със следните думи:

Платени журналисти, платени политици, платени жени. Това са силните на деня. За съжаление. Не може компаньонка да е идол, нито крадец да е герой, нито лъжец да е достоен и надежден. Или може? Момичета, по-добре баба ви да ви е идол, отколкото деградирали кукли Барби, които за пари са готови на всякакви компромиси.

Интересно ми е като остареят и започнат да си правят неминуемите за онази възраст равносметки, какво ще си кажат накрая? Живях, продавах си тялото за рокли на D&G и чанти на "Валентино", продавах се за Мерцедеси и пътувания до Малдивите, продавах се за часовници, обички, очила и гримове... Живях за предмети и никога за душата си.

Извинете, надали някоя от тях ще си каже нещо подобно. Надали някой от изброените боклуци някога ще съжали за поведението си. Което е жалко.