Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Би Ти Ви няма милост - "Двойник на Цецка Цачева влиза в политиката". Е, няма ли да станат много? Според опозицията и самата Цецка е предостатъчна. Но случаят е притеснителен. Я си представете, че се намерят двойници и на Мая Манолова и на Корнелия Нинова. Бойко трябва да ходи с пожарникарски костюм. А докато Волен Сидеров громи в парламента турците, неговият двойник вдига революция пред джамията "Баня башъ". Пък представяте ли си двойник на Ахмед Доган да дойде на работа в парламента! Само премиерът не може да има двойник. Както казваха самите гербери - за съжаление не може да се клонира.
Предлагат Христо Стоичков да води "Пирин фолк". Преди това го предлагаха за президент на републиката. Да виждате разликата?
Пак вот на недоверие. Нищо ново. Карат ги като месечния цикъл. Премиерът няма намерение да се отбие в парламента за дебатите. Също без изненади. По БНТ Борисов обяви създаването на нова тройна коалиция - БСП, ДПС и СК. И тук няма новина. Очаква се, ако кабинетът падне, те да направят правителство. Тук - откровение от интернет пространството: Костов ставал все по-голям лидер на все по-малка партия. Като гласува още веднъж-дваж с БСП, ще го приберат в Коалиция за България.
В цялата страна код жълто, само на "Позитано" - код червено. След серия от номинации, отводи и задкулисни ходове се разбра, че креслото на "Дондуков" 2 от името на БСП ще атакува напусналият партията Ивайло Калфин. От ГЕРБ обещаха до изборите "да му намерят майстора".
Според Станишев от кампанията на Калфин щяло да зависи бъдещето на партията. Така ли - питам се. Да не го избират за шеф на митниците?
Разбрахте ли? Зад акцията по уволнението на Бойко стоял кандидат-президентът Атанас Семов. Зад него стоял Яне Янев. Зад Янето стоял Трактора, зад него ДС. Хроникьор - Евгени Минчев. Абе, хора, не ви ли стана ясно, че е важно зад кого ще застане Доган?
Иновация от РЗС. Взрив пред централата на партията. Изглежда, на някого са останали излишни политически пиратки. Или неизползвани резерви от взрива пред "Галерия". По този повод се заговори, че Янето щял да води бомбастична предизборна кампания. Толкова по въпроса.
Вчера от Брюксел ни пратиха и петото евангелие, искам да кажа - мониторинговия доклад на ЕК в областта на правосъдието и вътрешните работи. Сега само гледайте какво ще се случи - властта ще казва, че е положителен, опозицията - че е унищожителен. В такива случаи се приема, че истината е по средата. Или по думите на говорителя на комисията Марк Грей - докладът нито е положителен, нито е отрицателен. В смисъл - нищо не се е променило. По този повод се сещам за един брадясал виц.
Съдия се оплаква на колега.
- Кажи какво да правя, ищецът ми даде 150 000 да отсъдя за него, а преди това ответникът ми даде 100 000 да се произнеса в негова полза?
- Колега, върни на ищеца 50 000 и съди по закон, посъветвала го другата тога.